Sony Notebook Değerlendirme
-
Arkadaşlar cihaz hakkında yorumlarınız nedir?

L3 Önbelleği (MB) : 3 İşletim Sistemi : Orijinal Windows® 7 Home Premium (64 bit) Platform : Intel® Core™ i3 işlemci Çip Seti : Intel® HM55 Express Chipset Kapak rengi : Mat Siyah İşlemci Adı : Intel® Core™ i3-380M İşlemci Çekirdek Sayısı : 2 Hafıza Boyutu (GB) : 4 Hafıza Hızı (MHz) : 1066 Hafıza Tipi : DDR3 SDRAM Desteklenen Maks. Bellek (GB) : 8 Sabit Disk Kapasitesi (GB) : 500 Sabit Disk Tipi : Serial ATA Sabit Disk Sürücü Hızı (rpm) : 5400 Optik Sürücü Tipi : DVD SuperMulti Sürücü Yazma : CD-R x24, CD-RW x10, DVD-R DL x6, DVD-R x8, DVD-RW x6, DVD+R DL x6, DVD+R x8, DVD+RW x8, DVD-RAM x5 Okuma : CD x24, CD-R x24, CD-RW x24, DVD x8, DVD-R DL x8, DVD-R x8, DVD-RW x8, DVD+R DL x8, DVD+R x8, DVD+RW x8, DVD-RAM x5 Ekran Tipi : VAIO Ekran Çapraz Boyut (inç) : 15, 5 Çözünürlük : WXGA 1366 x 768 En-Boy Oranı : 16:9 Grafik Kartı Adı : Intel® HD Grafik Toplam Grafik Belleği : Yaklaşık 1751 MB* Yorumlar : Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği, grafik belleğinin sınıflandırmasını gösterir. Bu, işletim koşullarına, aygıt sürücüsünün sürümüne ve sistem belleğinin boyutuna bağlı olarak değişir. SD Kart Yuvası : SDHC, SDXC uyumlu Telif Hakkı koruma (CPRM) (UHSyi desteklemez) Mikrofon Jakı (Stereo) : Stereo, Mini Jak x1 USB Konektör Tipi : Tip A Express Card Yuvası Tipi : 34 mm x1 Dahili Kablosuz LAN : VAR Kablosuz LAN Maks. Veri Hızı (Mbps) : 150 Kablosuz LAN Türü : IEEE 802, 11b/g/n Dahili Bluetooth™ (Sürüm) : Bluetooth® Standart Sürüm 2.1 + EDR Bluetooth™ Menzili (m) : 10 m Dahili Stereo Hoparlörler : Dahili, Stereo hoparlörler Touch Pad : Touchpad (Hareket Komutu destekli) Özel Düğmeler : WEB Düğmesi, VAIO, Assist Kensigton Kilidi : VAR Ofis Uygulaması : Adobe® Reader® 9, Microsoft ® Office Starter 2010 Güvenlik ve Diğer : McAfee 60 günlük deneme, Norton Online Backup AC Adaptör : VGP-AC19V37 Elektrik Kablosu : VAR Derinlik, Ana Birim (mm) : 248, 2 Ana Birim Yüksekliği (mm olarak min - maks) : 31, 1 Genişlik, Ana Birim (mm) : 369, 8 Sağlanan Pil ve Sağlanan Sürücüyle birlikte Ağırlık (kg) : 2, 7 Pil : VGP-BPS22 Pil Tipi : Lityum-İyon Pil Ömrü (dak) : 3, 5 saat Pil Şarj Süresi (dak) : 3 saat Pil Ömrü Sorumluluk Reddi : Gerçek pil ömrü, özel donanım ve yazılım yapılandırmalarınıza bağlı olarak değişiklik gösterir. Ölçüt: MobileMark 2007
Kdv Dahil Fiyatı : 1.099,00 TL -
dostum vpceb15fg var bende, bunun beyazı. müthiş diyebilirim cihaz için. çok memnunum. herşeyden önce vaio. taş gibi. bu paraya kaçırma derim. ha hiç oyun oynamam ve ağır programla da işim olmaz. internete girmek için kullanıyorum. değerlendirmemi de ona göre yapıyorum bilgin olsun.
Toplam Hit: 526 Toplam Mesaj: 2