Sony Sony PSP Portable (3000)
-
Başlıktada yazdığım gibi ürün elinde olan yada kacak göçek getittirme inkanı olan varsa cok sevinirim http://urun.gittigidiyor.com/PSP-SLIM-2004-BLACK-SIFIR-kilif-4-Gb-5-50-GEN-A_W0QQidZZ21376576 bunu buldum ama bukadarda para vermek istemiyorum çin malı felan da olur varsa eğer : ) şimdiden teşekkürler
-
su anda alip cracklayamayacagina gore, zaten o parayi oyunlara vereceksin... o yuzden yenisini almak yerine cracklanabilir yada cracklanmis bir versyon alman daha mantikli madem ekonomik acidan dusunuyorsun...
zaten senede 10 tane versyon cikarmaya basladilar, yakinda adam gibi telefon+PSP yapicaklar bence, GPS, webcam, zart zurt hepsi olacak ustunde gibi supelerim var...
-
lemar bunu yazdı:
-----------------------------su anda alip cracklayamayacagina gore, zaten o parayi oyunlara vereceksin... o yuzden yenisini almak yerine cracklanabilir yada cracklanmis bir versyon alman daha mantikli madem ekonomik acidan dusunuyorsun...
zaten senede 10 tane versyon cikarmaya basladilar, yakinda adam gibi telefon+PSP yapicaklar bence, GPS, webcam, zart zurt hepsi olacak ustunde gibi supelerim var...
-----------------------------Kırıldı 3000 de hocam dark alex m33 ve gen takımı boş durmuyor ;)
ben fat psp ye bile razıyıım satacak yokmu makul fiyata :)