Sony Sony PSP Portable (3000)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

Başlıktada yazdığım gibi ürün elinde olan yada kacak göçek getittirme inkanı olan varsa cok sevinirim http://urun.gittigidiyor.com/PSP-SLIM-2004-BLACK-SIFIR-kilif-4-Gb-5-50-GEN-A_W0QQidZZ21376576 bunu buldum ama bukadarda para vermek istemiyorum çin malı felan da olur varsa eğer : ) şimdiden teşekkürler

Yol Güzeldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

su anda alip cracklayamayacagina gore, zaten o parayi oyunlara vereceksin... o yuzden yenisini almak yerine cracklanabilir yada cracklanmis bir versyon alman daha mantikli madem ekonomik acidan dusunuyorsun...

zaten senede 10 tane versyon cikarmaya basladilar, yakinda adam gibi telefon+PSP yapicaklar bence, GPS, webcam, zart zurt hepsi olacak ustunde gibi supelerim var...

anca gidersin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

lemar bunu yazdı:
    -----------------------------

su anda alip cracklayamayacagina gore, zaten o parayi oyunlara vereceksin... o yuzden yenisini almak yerine cracklanabilir yada cracklanmis bir versyon alman daha mantikli madem ekonomik acidan dusunuyorsun...

zaten senede 10 tane versyon cikarmaya basladilar, yakinda adam gibi telefon+PSP yapicaklar bence, GPS, webcam, zart zurt hepsi olacak ustunde gibi supelerim var...

-----------------------------

Kırıldı 3000 de hocam dark alex m33 ve gen takımı boş durmuyor ;)

ben fat psp ye bile razıyıım satacak yokmu makul fiyata :) 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 938 Toplam Mesaj: 3