folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Sony Tablet S - Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi

Sony Tablet S - Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    Mahşer gibi kalabalıklarla dolu Forum Kayseri de dolaşırken Sony Market'e girip ürünlere göz attım. Gözüme kimsenin hiç ilgilenmediği, kendi kabuğuna çekilmiş ve hatta terkedilmişçesine bir yalnızlık içinde duran bir tablet takıldı. Tabletin tasarımı diğerlerinden biraz farklıydı. Altını çevirdim, üstünü çevirdim modeline baktım : "Sony Tablet S"

Belki farklı bir tasarıma sahip olması onu diğer tablet arkadaşlarından ayırıyordu. Samsung Galaxy Tab'lar, İpadler sanki onu dışlamış gibiydiler. Sen tablet değilsin bizimle oyun oynayamazsın der gibiydiler. İnsanlar da onu dışlamışlardı. Çünkü o farklıydı, diğer tabletler ve insanlar tarafından ötekileştirilmişti sanki. İşte böyle bir hikayesi vardı Sony Tablet S'in. Kalabalıklar içinde yalnızdı benim gibi....

Tabletin güç düğmesine basıp tableti açtım, biraz kurcalayıp çıkacaktım ama öyle olmadı. Ne Galaxy Tab'lar ne İpad'ler gördüm. Tablet S'in tasarımının yanına bile yaklaşamazlar. Tableti kullanırken sanki tablet ile kelebekler gibi dans ediyorsunuz. Kullancıyı asla kasmıyor, İpad ve Galaxy Tab kullanırken çok rahat cihazlar olduklarını düşünürdüm. Ta ki Sony Tablet S'i görene kadar.

Mesela çoklu görev öyle başarılı öyle zarif ki anlatılmaz yaşanır. Menülerde gezinme klasik sağa sola kaydırmanın dışında bir tasarıma sahip. Beni tam anlamıyla büyüledi. Hayattan koparıp başka dünyalara götürdü. Bu kadar rahat kullanılabilen, bu kadar şık bu kadar üstün tasarıma sahip tablet görmemiştim.

Sanki dünyalar güzeli bir kıza aşık oluyorsunuz. Göz göze geliyorsunuz anlatılmaz bir tat. Elini tutuyorsunuz başka bir tat, sarılıyorsunuz başka bir tat. Öpüyorsunuz daha başka bir tat. Tarif edilmez mutluluklar içinde kullanıyorsunuz cihazı. Sanki leyla ile mecnun gibisiniz, size mükemmel bir uyum sağlıyor. Sanki bu cihaz sizin için yaratılmış gibi, birbirinizi tamamlıyorsunuz.

Cihazı internet bağlantısı olmadan çoğu özelliği kısıtlı olarak kullandığım halde Sony mühendislerinin önünde saygıyla eğiliyorum. Tam bir mühendislik harikası bir cihaz ortaya çıkarılmış. Eğer tabletlerle, bilgisayar teknolojileri ile ilgileniyorsanız bu cihazı mutlaka test etmeye gidin derim. Sıra dışı bir deneyim yaşayacaksınız !

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Samsung olmayabilir belki ama iphone dahil dünya elektroniğinin nano kısmını çoğu önemli parçalarını japonlar üretir.bunun global rakamı da yaklaşık olarak 100/40 ı bulur bu yıl tsunami ve deprem biraz etkilse bile bu değerlerde.Sony adı garanti dir çocukluğumdan beri bunu böyle gördüm.kıyaslasak alanı elektronik değil mekanik olsaydı insan ömrüne eşdeğer ürünler üretirdi.hangi ürünü olursa olsun bir sağlamlığını ve geri dönüşünü mutlaka görürsünüz.Tabletini bende gördüm 1 ay önce sanırım aynı beğeniyle bende çok beğendim. 

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

sony candir ya

kendimi bildim bileli sony ericcsson kullaniyorum telefonu mesela

her zaman zamanin banelliginden bir kacistir sony 

her zaman bir ozgunllugu bulunur 

az yapar ama oz yapar kelimenin tam anlamiyla

ozellikle turkiyede sürü piskolojisi vardir 

bu piskolajiye kendini kaptirmayip ne istegini bilenlere hitap eder sony

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

sony kalitedir kısaca.

fiyatlarıda benzer özelliklerdeki diğer markalara göre öyle çok abartı değildir.ödenen paranın hakkını fazlasıyla verir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

windows 8 tabletleri bekliyorum ben. sony yada samsung pek farketmiyor. windows 8 olsun da :)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

tasarımının sebebide,dergi okuyorsunuz katlanmış dergiden esinlenerek yapılmış

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Quetzalcoatl bunu yazdı:
    -----------------------------

windows 8 tabletleri bekliyorum ben. sony yada samsung pek farketmiyor. windows 8 olsun da :)

-----------------------------

kardeş android kullandın mı hic

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 1055 Toplam Mesaj: 8