folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Sony Vaio FS 315M Memory Stick Problemi YARDIMMMM!

Sony Vaio FS 315M Memory Stick Problemi YARDIMMMM!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engineer46
    engineer46's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar Sony Vaio FS 315 M laptop ta  ProStick kart reader bulunmakta. Bilgisayra format attıktan sonra tüm driverleri kurdum tanıttım ancak Bilgisayarıma girince Kart reader ın  simgesi çıktı yalnız tanınmaz dosya seklinde cıktı. kartı okuyor ama ikonu kart ikonu olmadı. bu sorunu nasıl halledebilirm?   yani sorunum sadece görsel. kart takınca gecer dediler olmadı. yardımmmm....

Dalımızı Kıranın Ağacını KÖKÜNDEN Sökeriz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Lan kartı nerden buldunda taktın ak.

Gökhan abime bile sordum, öle duruo dio...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engineer46
    engineer46's avatar
    Erkek

Taktım abi kartı işte Sony pro stick  kartı taktım belki defalarca actım kapattım ama olmuyor sayın rene abi...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engineer46
    engineer46's avatar
    Erkek
    Taktım abi, fot makinası geldi ilk işim kartı takıp okutmak oldu ama olmadı. resim cektim video cektim sonra fot mak tan kartı cıkartıp laptopa taktım dosyaları masaüstüne kopyaladım yani kullanılabiilirlik yönünden no problem ama simgesini cıkartamadım defalarca actım kapattım kart içindeyken kart yok kken her türlü actım kapattım yine de ikonu cıkartmadım...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Tmm yarın bakalım abi.

Gitte zıbar yarın dersin var :D Apalak öpecek seni:D

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engineer46
    engineer46's avatar
    Erkek
    Seni geçen dönem öptüğü gibi öpecek dimi beni de?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    Yok seni 2 dönem önce öptüğü gibi :D

Toplam Hit: 1151 Toplam Mesaj: 7