folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Sony Vaio PCG-691L Sürücüleri

Sony Vaio PCG-691L Sürücüleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

Sony'nin sitesi başta olmak üzere her yerde aradım fakat Sony Vaio PCG-691L Dizüstü bilgisayar'ın sürücülerini bulamadım. Aşırı önemli benim için. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler..

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

hocam senin laptop modelin karşılığına bu alttaki model geliyor

Refurbished SON SONY VAIO PCG-V505DX

istersen bu modelin driverlarını dene belki olur

http://esupport.sony.com/US/perl/swu-list.pl?mdl=PCGV505DX

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    Evet hacı, bilgisayarın altında başka yazıyor, üstünde başka.. Farkettim sonradan. Bunun driver paketini indirdim fakat ekran kartı driver'ı hariç hiçbirinin setup dosyası yok. Zaten setup dosyalarını açıyorum siyah dos ekranı açılıp kapanıyor hiçbir tepki vermiyor.. Everest yüklemeye çalıştım driverlarını öğrenmek için fakat setup dosyası olduğu için siyah dos ekranı açtı kapattı tepkisiz kaldı.. Ne yapabilirim?

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
Toplam Hit: 1021 Toplam Mesaj: 3