Sony Vaio Sve1511p1ew Ses Sorunu
-
arkadaşlar aşağıda laptopun mdel numarasını falan verdim driverleri yüklüyorum ama laptoptan hala çok az ses geliyor neden kaynaklanıyor anlayamadım anlayan bilen yada aynı sorunu yaşayan varsa aylaşırsa sevinirim yoksa satcam bunu???
model no:SVE151D11M
product name:SVE1511P1EW
-
up arkadaşlar sorun hala devam etmekte ayrıca ekren kartınıda yükeleyemiyorum driver sorunu
-
bende de var bi vaio. nefret ediyorum driverlarından. ne windows 7 buluyor ne internet sitelerinde var. adam akıllı doğru driver ı hangisi belli değil.
-
Yahoo bunu yazdı
bende de var bi vaio. nefret ediyorum driverlarından. ne windows 7 buluyor ne internet sitelerinde var. adam akıllı doğru driver ı hangisi belli değil.
ya hocam hiç sorma driver indiriyorum abuk subuk bi kurulum yapıyor ama yine yok öle kuruldu gibi görünüyor çatlıycam sinirden ya en sonunda satcam az kaldı
-
Ses az geliyor derken detay vermelisin, dahili hoparlorlerinden mi, kulaklıktan mı, hdmi dan mı?
Ses kaynağı nedir, video mu müzik mi ve bunun için kullandığın yazılım nedir? VLC player da boost yapabiliyorsun sesi mesela.
Ayrıca neden model numarasına bakınca aklıma "Sevemedim Karagözlüm" şarkısı geldi?
-
trampfd bunu yazdı
Ses az geliyor derken detay vermelisin, dahili hoparlorlerinden mi, kulaklıktan mı, hdmi dan mı?
Ses kaynağı nedir, video mu müzik mi ve bunun için kullandığın yazılım nedir? VLC player da boost yapabiliyorsun sesi mesela.
Ayrıca neden model numarasına bakınca aklıma "Sevemedim Karagözlüm" şarkısı geldi?
:D hocam bende ilk bakınca aklıma o geldii
dahili hoparlörden ses çok az geliyor interrnet ortamında olsun vlc olsun gom player olsun hepsinde denedim ama yine aynı harici hoparlör takınca ses gayet tatmin edici driver ile ilgili olduğunu düşünüyorum ama orgi driver yok sanırım ekran kartını bile yükleyemedim hala onboard ile çalışmaktayım...