folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Sony Vaio Sve1511p1ew Ses Sorunu

Sony Vaio Sve1511p1ew Ses Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maycamp85
    maycamp85's avatar
    Erkek

arkadaşlar aşağıda laptopun mdel numarasını falan verdim  driverleri yüklüyorum ama  laptoptan hala  çok az ses geliyor  neden  kaynaklanıyor anlayamadım  anlayan  bilen yada  aynı sorunu yaşayan  varsa  aylaşırsa sevinirim yoksa satcam bunu???

model no:SVE151D11M  

product name:SVE1511P1EW

maycamp85
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maycamp85
    maycamp85's avatar
    Erkek

up arkadaşlar sorun hala devam etmekte ayrıca ekren kartınıda yükeleyemiyorum driver sorunu

maycamp85
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

bende de var bi vaio. nefret ediyorum driverlarından. ne windows 7 buluyor ne internet sitelerinde var. adam akıllı doğru driver ı hangisi belli değil.

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maycamp85
    maycamp85's avatar
    Erkek
    Yahoo bunu yazdı

bende de var bi vaio. nefret ediyorum driverlarından. ne windows 7 buluyor ne internet sitelerinde var. adam akıllı doğru driver ı hangisi belli değil.

ya hocam hiç sorma  driver indiriyorum abuk subuk bi kurulum yapıyor ama  yine  yok öle kuruldu gibi görünüyor çatlıycam sinirden ya en sonunda satcam az kaldı

maycamp85
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Ses az geliyor derken detay vermelisin, dahili hoparlorlerinden mi, kulaklıktan mı, hdmi dan mı?

Ses kaynağı nedir, video mu müzik mi ve bunun için kullandığın yazılım nedir? VLC player da boost yapabiliyorsun sesi mesela.

Ayrıca neden model numarasına bakınca aklıma "Sevemedim Karagözlüm" şarkısı geldi?

Ehl-i Byte
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maycamp85
    maycamp85's avatar
    Erkek
    trampfd bunu yazdı

Ses az geliyor derken detay vermelisin, dahili hoparlorlerinden mi, kulaklıktan mı, hdmi dan mı?

Ses kaynağı nedir, video mu müzik mi ve bunun için kullandığın yazılım nedir? VLC player da boost yapabiliyorsun sesi mesela.

Ayrıca neden model numarasına bakınca aklıma "Sevemedim Karagözlüm" şarkısı geldi?

:D hocam bende ilk bakınca aklıma o geldii 

dahili hoparlörden ses çok az geliyor  interrnet ortamında olsun vlc olsun gom player olsun hepsinde denedim ama  yine aynı harici hoparlör takınca ses gayet tatmin edici driver ile ilgili olduğunu düşünüyorum ama  orgi driver yok sanırım ekran kartını bile yükleyemedim hala onboard ile çalışmaktayım...

maycamp85
Toplam Hit: 2150 Toplam Mesaj: 6