folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Sony Vegas Pro 11-12-13 [İstek]

Sony Vegas Pro 11-12-13 [İstek]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Herkese selamlar,

Abartmadan söylüyorum 12:00den beri uğraşıyorum. 11-12-13 serisini teker teker indirdim. Hepsinin farklı clientlerini denedim ama sürekli "problem report" hatası alıyorum. 

Herhangi bir sürümü bulmam yeterli.

Bu sorunuma derman olacak var mı? Temiz bir link, serial, veya problemin çözümü her şey olabilir. Bekliyorum...

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

camtasia deneyebilirsin istersen 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı

camtasia deneyebilirsin istersen 

Normalde onu kullanıyordum, arkadaşımın bir projesi için kullanacağım. Sony Vegas istiyor.

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

zamundada var hocam bütün sürümleri ben oradan yüklüyorum.  12-13 x64 var 11 x86 var hangisini istiyorsun söyle torrentini atayım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek
    Altair bunu yazdı

zamundada var hocam bütün sürümleri ben oradan yüklüyorum.  12-13 x64 var 11 x86 var hangisini istiyorsun söyle torrentini atayım.

11'in x64 var ise tercihim o olur. Yoksa 13 daha iyi. 

Herhangi bir hata sorun var mı? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://cloud.mail.ru/public/3e0ede48b4bd/SnyVgsPro_v13.0_B_373.rar

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek
    rajooonn bunu yazdı
    Altair bunu yazdı

11'in x64 var ise tercihim o olur. Yoksa 13 daha iyi. 

Herhangi bir hata sorun var mı? 

Valla hocam ben enson hangisini kullandım hatırlamıyorum baya uzun zaman oldu ufak bir iş için lazım oluyor arada sırada. Ama daha hiç sorun yaşadığımı hatırlamıyorum.

Pm attım.

Toplam Hit: 1245 Toplam Mesaj: 7