Sony Walkman Mp3 Data Kablosu ( Sevabına Yardım )
-
elimde sony walkman nwz-e444 var fakat data kablosu olmadığı için ne şarj edebiliyorum
ne de içine şarkı atabiliyorum dolayısı ile cihaz baya zamandır çekmecede duruyordu..
ya dedim kablosu nerden bulunur falan ufak bir araştırma yaptım parmak kadar kabloya
40 lira fiyat çekiyorlar cihaza uyan kablonun modeli ise WMC-NW20MU imiş elinde olan
varsa fazladan yada ne bileyim cihaz bozulmuş kablo öylecene duruyosa hayrına versin yaw..
YADA bu cihaza başka türlü bi kablo uydurabilirmiyiz vs bilgi verirseniz güzel olur
Kablo..
Cihaz..
-
ohho hacı aynı kazıgı bende yedim yakında o alet bozulur merak etme önce kablosu sonra kendisi bozuluyor.
aynı aletten aynı renkte bendede vardı :((
akmarky tarafından 15/Oca/13 10:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Sanki bu fotodaki şarj aleti uyarmış gibime geliyo.. eski tip samsunglarda kullanılıyordu.. araştırmak lazım

-
hocam ben sony bayisinde calısıyorum elimde yok ama servis numarasını veriyim bi gorus istersen ?
-
yunusdogan bunu yazdı
Sanki bu fotodaki şarj aleti uyarmış gibime geliyo.. eski tip samsunglarda kullanılıyordu.. araştırmak lazım

samsung şarjıyla alakası yok hocam o kablonun :)

-
bamboocha bunu yazdı
hocam ben sony bayisinde calısıyorum elimde yok ama servis numarasını veriyim bi gorus istersen ?
ver hocam görüşürüz.. ben şuan diyarbakırdayım öğrencilik vsvs.. burdaki teknik servise sorarsan güzel olur..
tv hastanesimiydi neydi burdaki.. he burda yoksa istanbulda fatihte cihan elektronik vardı sanki
sony servisi oraya yönlendirebilirsin hocam ya 40 lira çok anasını satim ya bak parasını yazınca yine bi öfke bastı :@
yunusdogan tarafından 15/Oca/13 11:58 tarihinde düzenlenmiştir -
up
-
dur la dur ben zamanında bir sony kablosu aldım hem sarj hem data 50 tl ye aldım hemde mal gibi sonra sağolsun çok yakınım mp3 ü çalarken kabloyu unutmuş şerefsiz bulursam yollarım hiç bir işime yaramıyo
-
hocam buldum kabloyu tamadır aynı aradığın kablo