Sony Xa A5 Ve Gm5 Arasında Kaldım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

Arkadaslar gecende telefonumu satmistim buradan. simdi nisan gecti masrafi atlattik cok sukur fakat faturaya ek ikili cihqz almayi dusunuyorum hanima ve bana. Sony xa a5 ve gm5 arasinda kaldik. hangisini tavsiye edersiniz. artilari ve eksileri nelerdir. kontrat bitene kadar donma kasma yapmadan skinti cikarmadan kullansak yeter. cok buyuk beklentim yok. su anda z2 kulaniyorum mikrofonu bozuk onun haricinde fazlasiyla tatmin ediyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bankadan kredi çekip dışarıdanda  alabilirsin hocam. Operatörün komisyonuyla aynı zaten banka komisyonu.

Önerim : http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-c5-ithalatci-garantili-pm-HB000000U6Q3

Hem kasası metal, hem markası sağlam hemde ram 4 GB. Yere veya suya düşürmezsen 3-4 yıl götürür seni. Çift sim kartlı icabında oda işine yarar mı bilmem.

https://www.youtube.com/watch?v=JAw31wQ-DNY

mkyb tarafından 03/Kas/16 20:10 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

hocam turkcell cok fazla alıyor diğerlerini bilemem

vatandan al tek çekim yaptır ımkanın varsa sonra bankanı ara deki vatandan alısverıs yaptım şu kadar bunu taksıtlendırmek ıstıyorum de finansbank sormuyor cep telefonu mu dıye.

ben boyle 2 tane telefon aldım 800 tl ye 80 tl felan koyuyor komisyon olarak

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

gm5 plus kullanıyorum yağ gibi akıyor cihaz. :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

gm5 plus tan uzak dur dostum çeşitli sorunları var mesela ses kalitesi dandik görüşme esnasında boğuk gidiyor vs..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

şuanda gm5plus kullanıyorum , performans konusunda hiç bir problem yok zaten dahili batarya ve ram yüksek oldugu için uygulama konusundada sıkıntı yok.

şöyle bir avantajı var telpa tekasitlendirmesi sayesinde 999 bölü 6 taksite kadar peşin fiyatına taksitli alabilirsin telefonu. 

diğer telefonlarda ise kontrat yada banka kredisi gerekiyor buda ek faiz ödemek demek.

sony xperia konusunda ise telefon tasarım olarak hoş görünüyor fakat sony satışları oldukça düşük adamalar çerçeveleri inceltip aşağı ve üstü kalınlaştırmış

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

Bende mate 8 alayim diyorum bulandim başka büyük ekranlı telefon

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek

Çok gm5 plus araştırdım ama şimdi lenovo p2 bekliyorum. Oled Ekran 5100 pil. 4 gb ram. Bence müthiş. Ayrıca 1500 civarı olacağını söyleniyor. 1600+ olursa almam tabii.. 

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

Tercihimizi gm5plus olarak kullandık. İkili cihaz kampanyası ile aylık 100tl fark ödeyerek aldım cihazları. Umarım akıntı çıkartmadan garanti bitişini görebiliriz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

hayırlı olsun hocam 

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
Toplam Hit: 1481 Toplam Mesaj: 10
telefon tavsiyesi