folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Sony Xperia S Rom Yükleyememe Sorunu

Sony Xperia S Rom Yükleyememe Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pisikleet
    pisikleet's avatar
    Erkek

Merhaba müridler.. Uzun süredir kullandığım telefonum Xperia S'in artık farklı romlara yelken açma vakti çoktan gelmişti. Ben de bu hevesle root ve unlock işlemlerini tamamladıktan sonra besmele ile son adım olan rom yükleme işine başladım..

Sorunum ise tam olarak burada başlıyor.. Yeminliyim bozana kadar bile olsa uğraşıp bu sevdaya devam edicem :))

Ne pc üzerinden ne de farklı recovery apps ler ile rom yükleyemiyorum telefona. Özellikle denediğim Rom Manager ClockWorkMod Recovery ile reboot sonrası ekrana 1 saniyelik bi an recovery ekranı geliyor daha sonra sony amblemiyle beraber telefon tekrar açılıyor. Aynı işlemi telefonda terminal aracılığıyla da denememe rağmen sonuç hep aynı.

Pc üzerinden yaptığım denemeler ise ayrı bi sorun SE Bootloader ile boot.img dosyanı bir türlü flaslayamadım her seferinde ya program kitlendi yada JIT ayıklama hatası verdi.

Bu ilk Custom Rom yükleme deneyimimde yaşadığım sorunu çözmek için sizlerin yardım ve görüşlerinize talebimi, esirgemeyiniz..

https://twitter.com/pisikleeet
Toplam Hit: 1001 Toplam Mesaj: 1