Sony Xperia Z5 Mi Z5 Compact Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

öncelikle böyle bir konu açtığım için dünya düzenine lanet ediyorum fakat kısa bir süreliğine akıllı telefon kullanmam şart oldu.

Beğendiğim telefon bu ikisi hatta hem ellerim kuçuk olduğu hemde tasarımı daha çok hoşuma gittiği için compactı istiyorum fakat 2gb rami beni çok düşündürüyor.

Oyun oynarken kasılan, mesaj yazarken yazıyı ekrana geç veren bir telefonu kim ister ?

bu iki ürün arasındaki ram farkı neyi ne kadar etkiler ?

izlediğim videolarda compactın performans bakımından daha iyi bile olacağını söylüyor editörler rami düşük sırf ekranı küçük diye mümkün mü bu kadar performans ? konuda bilgili arkadaşlar bilgilerini paylaşıp karar vermemde yardımcı olursalar sevinirim.

Nikoteen tarafından 10/Kas/15 11:42 tarihinde düzenlenmiştir

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

hocam 3 gb ram çıkalı ne oluyor zaten şurda. aham şaham eksikliğini hissetmezsin 1 gbın merak etme. 

compactın ekranı,çözünürlüğü daha düşük. yüksek ihtimal pil ömrü daha fazladır z5ten.

black implies white, self implies other, life implies death.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ksiezyc
    Ksiezyc's avatar
    Erkek

evet mümkün ben z3 compact kullanıyorum kullanım kolaylığı çok rahat ayrıca şu ana kadar onlarca oyun ve uygulama kullandım kasma donma olmadı. Malzeme kalitesi,dizayn,ekran,şarj ve bir çok özelliği gayet güzel. stabilitesi çok iyi su geçirmeme özelliğini defalarca denedim sıkıntı olmadı.

Kısaca şöyle söyleyebiliriz; z5c, z5'e göre bir tık daha düşük olduğu için mevcut ve kullandığı ram fazlasıyla memnun edecektir.

Toplam Hit: 684 Toplam Mesaj: 3
sony xperia z5 compact