Sonyericsson Genpa Servisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Arkadaşlar 6 şubat da pcgold'dan kendime cep telefonu aldım. Telefonu açıp inceleme fırsatı buldum. İncelerken Farkettimki tuştakımı ışıkları çok sönük yanıyordu ve ekrandada hafi dalgalanma vardı bende 2 gün sonra iade etmeye gittim fakat almadılar teknik servise vercekmişim filan ordan olcakmış iadesi. Neyse verdim servise verirkende en fazla 2 hafta içinde alablirsiniz dedim ben bu süreyi kısaltmak için sonyericsson çağrı merkezi aradım acil olduğunu belirttim tamam dediler telefonu önce istanbul etiler sonra konya şubesine yoladılar şok oldum birden konya ne alaka dedim. neyse bi kaç gün sonra telfon tekrar istanbul etilere geldi halen orda telefon. aradığımdada Üst servise verdiklerini söylüyorlar fakat ben hiç kullanmadığım telefondan mağdur oldum ne yapmam gerek şuan için yardımlarını önerilerinizi bekliyorum

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

eger orda üstlerine gitseydin goldun onu s*ke s*ke alması lazımdı yasal hakkın var sonuçta

gecenlerde benimde başıma geldi 5800 almıştım telefonun nerdeyse çalışan yeri yoktu aldıgım yere götürdüm telefon bizden cıktı biz ellleyemeyiz artık teknik servise götürceksin dediler telefonu bi kafalarına atmadıgım kaldı ve en sonunda paramı aldım telefonu verdim sonra gittim gönül rahatlıgıyla nokia shoptan aldım

özete gelirsek baştan hata yapmışsın golda vercektin o telefonu şu anda yapcak bişi gözükmüyo genpayı belirli aralıklarla arayıp telefonla taciz edip olayı hızlandırman olcak ayrıca tüketici haklarına verirsen goldu magdurlugunu falan belirtirsen belki bişi cıkabilir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

Bir Urunu 3 Gun İcinde Yasal Olarak İADE edebilirsin :)) dostum biraz sınırları zorlaman gerek teknik servislere karsi :) yoksa paket yaparlar:

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Servisten ücret yada iade kağıdı çıkınca anca alıyorlarmış öyle dediler bana

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Aynısını teknosa ve bir çok elektronik mağaza yapıyor. Onun için birşey satın almadan önce iade şartlarını muhakkak konuşun. Bazı mağazalarda bu gibi durumlar için sorgusuz sualsiz iade alımı var. Ürünler sigortalı satıldığı için mağaza içinde herhangi bir sorun olmuyor anladığım kadarıyla, direk alıyorlar.

Senin durumun mağaza prensibi hoca, teknik servisin raporunu bekleyeceksin. Geçmiş olsun.

Solak Cerrah
Toplam Hit: 938 Toplam Mesaj: 5