Sonyericsson Telefonumu Gösteremedim Pc Ye Yardım Pls
-
K500 İ telim var.Data cable dcu-11 bağlıyorum yeni donanım bulundu tamam cd sini takyorum driver bulunmadı dio .Cd den pc süite yükledim www.sonyericsson.comdan bütün driverları aldım olmadı hala pc im görmüyo ve aygıt yöneticisinde USB-Serial Controller? yazısı var yardımmm pls anlayan biri varsa.teşekkürler
-
sağ tık yap usb-serial controllere güncelleştirde konumu seç cd olarak bide öle dene
-
sağol dostum hepsini denedim olmadı maalesef.
-
Arkadaşım Bende de K750i var Aynı Sorun Banada Olmuştu.. Telefonun Driver Cd sni tak.. Bundan Önce Sony Ericsson Suite vs File Manager Falan Hepsini Kaldır Yeniden YükLe Sorun Düzelecektir..
-
AlpkAn bunu yazdı:
-----------------------------
K500 İ telim var.Data cable dcu-11 bağlıyorum yeni donanım bulundu tamam cd sini takyorum driver bulunmadı dio .Cd den pc süite yükledim www.sonyericsson.comdan bütün driverları aldım olmadı hala pc im görmüyo ve aygıt yöneticisinde USB-Serial Controller? yazısı var yardımmm pls anlayan biri varsa.teşekkürler
-----------------------------
sevgili arkadasim öncelikle merhaba bende sony ericsson kullaniyorum 1 senin cd cihazina uygunmu 2 usb cablo cihaza uygun olmali ayrica driver yaptigin zamanda cablo cihaza bagli olmali ve orda sana yeni donanim bulundu diye bir mesaj gelecek saygilar -
bendede k750 var önce programları kur sonra tak aleti teker teker cıkan donanımları yüklediginde bi sorun olacagını sanmıyorum
-
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=ps1&zone=ps&lm=ps1
burdan telefonunu modelini gir abi oluo bedede öle bi sorun olmuştu burdan hallettim
Toplam Hit: 1383 Toplam Mesaj: 7