folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Sonyericsson Telefonumu Gösteremedim Pc Ye Yardım Pls

Sonyericsson Telefonumu Gösteremedim Pc Ye Yardım Pls

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlpkAn
    AlpkAn's avatar
    Erkek
    K500 İ telim var.Data cable dcu-11 bağlıyorum yeni donanım bulundu tamam cd sini takyorum driver bulunmadı dio .Cd den pc süite yükledim www.sonyericsson.comdan bütün driverları aldım olmadı hala pc im görmüyo ve aygıt yöneticisinde USB-Serial Controller? yazısı var yardımmm pls anlayan biri varsa.teşekkürler

Asla çok çook sewmeyiniz ki......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsDayGoesBy
    AsDayGoesBy's avatar
    Erkek
    sağ tık yap usb-serial controllere güncelleştirde konumu seç cd olarak bide öle dene
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlpkAn
    AlpkAn's avatar
    Erkek
    sağol dostum hepsini denedim olmadı maalesef.

Asla çok çook sewmeyiniz ki......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Arkadaşım Bende de K750i var Aynı Sorun Banada Olmuştu.. Telefonun Driver Cd sni tak.. Bundan Önce Sony Ericsson Suite vs File Manager Falan Hepsini Kaldır Yeniden YükLe Sorun Düzelecektir..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seseok
    seseok's avatar
    Erkek
    AlpkAn bunu yazdı:
    -----------------------------
    K500 İ telim var.Data cable dcu-11 bağlıyorum yeni donanım bulundu tamam cd sini takyorum driver bulunmadı dio .Cd den pc süite yükledim www.sonyericsson.comdan bütün driverları aldım olmadı hala pc im görmüyo ve aygıt yöneticisinde USB-Serial Controller? yazısı var yardımmm pls anlayan biri varsa.teşekkürler
    -----------------------------
    sevgili arkadasim öncelikle merhaba bende sony ericsson kullaniyorum 1 senin cd cihazina uygunmu 2 usb cablo cihaza uygun olmali ayrica driver yaptigin zamanda cablo cihaza bagli olmali ve  orda sana yeni donanim bulundu diye bir mesaj gelecek saygilar

seseok
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    bendede k750 var önce programları kur sonra tak aleti teker teker cıkan donanımları yüklediginde bi sorun olacagını sanmıyorum

destination@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=ps1&zone=ps&lm=ps1

burdan telefonunu modelini gir abi oluo bedede öle bi sorun olmuştu burdan hallettim

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
Toplam Hit: 1384 Toplam Mesaj: 7