Sorgu Teknikleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

pskolojik sorgu teknikleri ile ilgili kitap ariorm onerileriniz var mi ?

yani kisilik cozumlemesi gibi. 1 insani cozebilmeyi gelistirecek kitaplar yani.

ModS: Konuları doğru yerlere açalım

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zalimcocuq
    Zalimcocuq's avatar
    Erkek

iyi öneriler çıkarsa bende yararlanmak isterim :)

http://tahribat.com/Forum-Djarum-Geldi-191190/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

bi de ucuza hangi sitelerden alabiliriz onlarda soylenirse iyi olur

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

sürekli gözlem

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

hocam tamer topsakalın psikolojik sorgu teknikleri kitabını almıştım o özellikle polisler için hazırlanmış faydasını görebilirsin yine ama joe navarronun beden dili kitabını tavsiye edebilirim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

kitap değil ama fbi'in konuşturma teknikleri hakkında belgesel vardı google aratınca bulursun ismini hatırlamıyorum. belki yararı olur

kişilik çözümlemesi hakkında ise pek kitaba ihtiyaç olmuyo gözlem yeteneğin vardır. ama vücut dili hakkında araştırma yapabilirsin. en yapmacık insanı bile o farkında olmadan ele verir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

böyle bir sorgu tekniği yok , yani sen bir soru soracaksında adam açılacak filan .. o tamamen göreceli,senin ve benim bilgi seviyem yaşadığımız yerler alt kültürümüz edindiğimiz tecrübeler sorulara veya gözlemlere farklı geri dönüşler vermemizi sağlayan unsurlardır, yani gerek okulda gerek çalıştığım yerlerde iletişim eğitimleri aldım ve böyle birşey olduğuna dair duyumum olmadı,zaten sorgu teknikleri işkence temellidir bu geçmişte böyleydi günümüzde de böyle, adam seni zarflamak yerine taşşağınla tehdit eder bülbül gibi ötersin,şahsen ben öterdim.

Lemuria tarafından 16/Eki/13 19:34 tarihinde düzenlenmiştir

dont think twice its all right
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    saqeslanger bunu yazdı

hocam tamer topsakalın psikolojik sorgu teknikleri kitabını almıştım o özellikle polisler için hazırlanmış faydasını görebilirsin yine ama joe navarronun beden dili kitabını tavsiye edebilirim.

aynı kitapdan bendede var polisler için hazırlanmış ancak okumanızda fayda var. günlük hayata entegre edilebilecek şeyler çıkartmıştım ben.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 1584 Toplam Mesaj: 9