Soru?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Arkadaşlar; Winrarlanmış Şekil'de Bir  3 partlık bir video indirdim.Ancak Eksik Dosya Diyor Ve Açılmıyor.İndirinceye Kadar Göbeğim Çatladı:) Sorun Nedir ? Dosyaları Açamıyorum:(

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Delik olmasa hiç olur muydu boru?

Musket: Geyik yapmayın ciddi konularda ! 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinar3535
    zinar3535's avatar
    Erkek
    crc hatasıysa bozuktur o rarlardan birisi büyük ihtimallede öyledir upload eden vatandaş temiz iş yapmamış

ZİNAR KERE ZİNAR
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HaYVaN;

BRumuzu Niye Aldı Derdim.. Şimdi Anladım!...

Sorumun Cvb'ı Bu Değildi.Ama Sana Hoş Görüyorum Bak Sen Keyfine..

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zinar3535 bunu yazdı:
    -----------------------------
    crc hatasıysa bozuktur o rarlardan birisi büyük ihtimallede öyledir upload eden vatandaş temiz iş yapmamış
    Cevap İçin: Tşk'ler Kardeşim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek
    Elixir helal valla guzel cevap yazmıssın
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Elixir bunu yazdı:

HaYVaN;

BRumuzu Niye Aldı Derdim.. Şimdi Anladım!...

Sorumun Cvb'ı Bu Değildi.Ama Sana Hoş Görüyorum Bak Sen Keyfine..

Arkadaşım sende zeka olsa açıklama yapardın başlıkta mal erif seni : )

Soru, selam, nbr diye başlık açıyo mallar. Neyse yaşlarına vereim ufaklar : )

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    partların isimlerini değistir ole olabilir deneme sansın var en azından

delimiyim ben?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    ha bu arada hayvan arkadasım benim o adamın senden ii bildiğine eminim nereye ne yazacagını biliyorsan konus alim sansinlar bilmiyorsan sus adam sansinlar.

delimiyim ben?
Toplam Hit: 1031 Toplam Mesaj: 9