Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    simdi nette dolasırken bazı warez siteleri nin baska paralı veya özel siteleri tüm kodlarını dosyalarını dattıgını dörüyoruz genelde benim merak ettigim adam lar nasıl oluyorda bir siteyi tamamen dosyalarıyla indiriyor

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek
    hacı sitenin olduğu servera shell sokarak yapıyolar diye biliyorum.ya da sitenin sahibi veriyodur.mesela tahribat.com un clonu scriptside de var.ordan indirdim ben ama kuramadım :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Siteyi ya da sunucuyu hackleyerek dosyaları çekiyorlar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

DarkSkull bunu yazdı:
    -----------------------------
    Siteyi ya da sunucuyu hackleyerek dosyaları çekiyorlar.

tahribat.com hacklendi mi daha önce? ben shell sokarak alındığını biliyorum ya da admin verirse alınır.yoksa alınamaz. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:
    hacı sitenin olduğu servera shell sokarak yapıyolar diye biliyorum.ya da sitenin sahibi veriyodur.mesela tahribat.com un clonu scriptside de var.ordan indirdim ben ama kuramadım :D

senin bahsettiğin clone ayrı bir kavram.clonede sitenin benzerini yapıyolar.mesela youtubenin googlenin falan onlarca clonesi var.

siteyi direk çekmek için servera giriyolar genelde

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    ya tbt nin kapalı kaldığı zaman birisi asp den bu scripte benzerini yaptı dedi tbtnin scripti  tbtnin scriptini hiçbir babayiğit çekememiştir bu güne kadar hackleyen oldu ama scripti çeken asla bu saatten sonrada bu sitenin hackleneceği hayalgibibirşey

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

alicem bunu yazdı:

ats30 bunu yazdı:

senin bahsettiğin clone ayrı bir kavram.clonede sitenin benzerini yapıyolar.mesela youtubenin googlenin falan onlarca clonesi var.

siteyi direk çekmek için servera giriyolar genelde

evet clone gerçeğine tam olarak benzemiyo ama idare eder.tahribatın clonu indirmek isteyen buyursun.

http://www.scriptside.net/forum/asp-scriptler/tahribatcom-clone/k2778/ 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

hayır onun ıcı nbır program war adı aklımda degıl bende kullandım onu asp ve ya php dosyalarınıda ındırıyor ama orjınal ıcerık yok senın gorudugun sekılde hemde butun dosyalraı ersımleırde ındırıoyr 

gerekırse eger pm ata gonereyım sana bende dosyaların ıcınde war crackı de war hatta 

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
Toplam Hit: 1809 Toplam Mesaj: 8