folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Sorun:Longman Dictionary Of Contemporary English

Sorun:Longman Dictionary Of Contemporary English

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Erkek

arkadaşlar orjinal cd den yükledim sonra masaüstüne gelen simgesine tıkladım ama açmıyor.hiçbir uyarıda vermiyor.sebebi ne olabilir.pc de eksik bişe mi var acaba!

Üzülme can ! Terkederse canan terketsin ...Dua et Rabbin seni terketmesin! Çünkü O terkederse gerçekten B İ T E R S İ N !..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    cd takılı iken ile programı çalıştırmayı dene..

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Erkek
    dediğini zaten yaptım yine olmuyor:(

Üzülme can ! Terkederse canan terketsin ...Dua et Rabbin seni terketmesin! Çünkü O terkederse gerçekten B İ T E R S İ N !..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    ben de longman kullanıyordum ve aynı hata bende de olmuştu. nedeni yanılmıyorsam windows xp ye uyumlu olmaması cd nin. windows 2000 le çalıştırmayı dene. (tabi windows 2000i kurmanı tavsiye etmiyorum. özelliklerden yapabilirsin)

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Erkek
    nasıl yapacağımı anlatırmısın.ayrıca pc windows 2000 mi olacak o zaman.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    sözlüğü çalıştıran dosyaya sağ tıkla özellikler de ve oradan uyumluluk sekmesinden windows 2000 i seç.  programın 1024-768 çözünürlüğü desteklemiyordur yüksek ihtimal 640-480 çözünürlüğü de seç. tamam de. o zaman çalıştıracaktır. çalıştırmazsa söle cd yi bulabilirsem tekrar yardım etmeye çalışam.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Erkek

kardeş tamam dediklerini yaptım güzelde şimdi de uyarı veriyor.lisans bilgileri geçersizdir yazıyor.daha fazla bilgi için yardım al falan filan.nasıl olabilir orjinal cd den yükleme yaptım.yardımcı olurmusun bu konudada bana lütfen.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

pm atsaydın keşke görmedim valla. yarın cdlerimi yıkıycam. longman cdsini bulabilirsem bide ben denerim. bütünleme sınavım var da bugün dalmayam şimdi cdlerin arasına:)

Toplam Hit: 974 Toplam Mesaj: 8