Sorun:Longman Dictionary Of Contemporary English
-
arkadaşlar orjinal cd den yükledim sonra masaüstüne gelen simgesine tıkladım ama açmıyor.hiçbir uyarıda vermiyor.sebebi ne olabilir.pc de eksik bişe mi var acaba!
-
cd takılı iken ile programı çalıştırmayı dene..
-
dediğini zaten yaptım yine olmuyor:(
-
ben de longman kullanıyordum ve aynı hata bende de olmuştu. nedeni yanılmıyorsam windows xp ye uyumlu olmaması cd nin. windows 2000 le çalıştırmayı dene. (tabi windows 2000i kurmanı tavsiye etmiyorum. özelliklerden yapabilirsin)
-
nasıl yapacağımı anlatırmısın.ayrıca pc windows 2000 mi olacak o zaman.
-
sözlüğü çalıştıran dosyaya sağ tıkla özellikler de ve oradan uyumluluk sekmesinden windows 2000 i seç. programın 1024-768 çözünürlüğü desteklemiyordur yüksek ihtimal 640-480 çözünürlüğü de seç. tamam de. o zaman çalıştıracaktır. çalıştırmazsa söle cd yi bulabilirsem tekrar yardım etmeye çalışam.
-
kardeş tamam dediklerini yaptım güzelde şimdi de uyarı veriyor.lisans bilgileri geçersizdir yazıyor.daha fazla bilgi için yardım al falan filan.nasıl olabilir orjinal cd den yükleme yaptım.yardımcı olurmusun bu konudada bana lütfen.
-
pm atsaydın keşke görmedim valla. yarın cdlerimi yıkıycam. longman cdsini bulabilirsem bide ben denerim. bütünleme sınavım var da bugün dalmayam şimdi cdlerin arasına:)
Toplam Hit: 974 Toplam Mesaj: 8