folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Sorunlu Cd Sürücüsü (Yardım)

Sorunlu Cd Sürücüsü (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

Arkadaşlar son bir haftadır cd kapağı sıkıştımı noldu açılmıyor bıçakla zorladım olmadı ufak bi deliği var ordan pizzikledim olmadı ve ışığı yanıp sönüyor çalışmam gereken ders cd leri var ne yapmalıyım? en son alnına silah dayıyacağım :) içinde cd varmıydı yokmuydu hatırlamamaktayım

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

kablolanırı çıkar bi sök bence kırılan dişlisi falan var mı bi kontrol et toz birikmişse temizle tak yine bakalım çalşcak mı :) walla en son ben öyle yaptım biladern makinaya dişlileri kırmış gittik yenisini aldık tabiki kendi parasıyla :D

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

güç kablosunu değiştir + deliğe korkmadan sok ince zımbırtıyı çıkartır bence + ders çalışman şartsa ya yeni optik okuyucu al yada baçka bilgisayar bul nasıl amaa :)

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

dostum o ufak deliğe toplu iğne geçirdiğin zaman açılması lazımdı eğer bunu denemene rağmen açılmadıysa bunu 2 sebebe ayırabiliriz

1) içinde cd unuttun bu cd'de cdroma yanlış oturtulduğu için kapağın açılmasını engelliyor

2) cdrom kapağının açılmasını sağlayan kenarlıklarda sorun var.

yok efenim illa açmam gerekiyor diyorsan eğer bak alt taraftaki vidaları açınca kapak kalkar böylelikle hem cd'yi görürsün hemde cdromu açabilirsin.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

herzaman ise yaraytan yontem; eject tusuna bas, isik yanip sonmeye baslayinca orta siddette kasanin uzerine vur ;)

Shaban Interactive Pro.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

açmam şart söyledin gibi alttaki vidaları açalım bakalım ya elimde kalır ya hallolur :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

taekwondo bunu yazdı:
    -----------------------------

açmam şart söyledin gibi alttaki vidaları açalım bakalım ya elimde kalır ya hallolur :)

-----------------------------

eğer mekanizmaya zarar vermezsen kolay kolay elinde kalmaz ; )

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

Yardımlarınız için tşk ama cd rom ölmüş malesef ram in biride ram test den geçemedi onuda kaldırdım attım 65 lira zarar :(

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

bcikla acman Bozmuş zaten işi Bir toplu İne İşini görürdü ama Hıc umudu kestiysen cd romu Ac ve icine bak

Beleş wireless kahramanı.
Toplam Hit: 854 Toplam Mesaj: 9