folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Sorunsuz C2doom Emulatörü Ve Oyunları (S60 V2 Özellikle 6630 İçin)

Sorunsuz C2doom Emulatörü Ve Oyunları (S60 V2 Özellikle 6630 İçin)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek

ÖNEMLİ NOT : EĞER 6630 UNUZDA BÜTÜN WAD OYUNLARININ SORUNSUZ ÇALIŞMASINI İSTİYORSANIZ İLK ÖNCE EMULATÖR VE COUNTER STRIKE'IN BİRLEŞİK OLDUĞU SIS DOSYASINI İNDİRİN.

COUNTER STRIKE - ÇALIŞIYOR

Benimde 6630da bir türlü açamadığım C2DOOM emulatörü oyunlarının en sonunda 6630 la kesin uyumla çalışan versiyonunu buldum.

Bununla ilgili bir konu var ama konu çok dağınık ve düzensiz kırık linklerle dolu.Şimdi aşağıdaki linkten içinde sadece uygun sürüm emulatör ve counter strike'ın olduğu sis dosyasını indirebilirsiniz.Toplam 4 Bölüm var denedim.Ama son bölümde adam çıkmıyor.

Benim oynadıklarım;
    Dust
    Dust 2
    Assault
    Italy

Ve fexplorer ile ekran görüntülerini almaya çalıştım ama sadece menüden alabildim.Fex. açıkken oyunu başlatmak isteyince reset atıyor.İşte;

(Not : İlk açılışta her zaman reset atacak.Reset attıktan sonraki açışınızda sorunsuz ve kesintisiz oynayabilirsiniz.Sebebini anlamış değilim.)

C2Doom ve CS Download --> RapidShare: 1-Click Webhosting

Bu sefer %100 eminim 6630unda counter strike oynayamayan kalmayacak!

Oyun hakkında düşündüklerimi merak ediyorsanız hoşuma gitti güzel ama tek bir kötü yanı var.Oynarken mermi ve silah sorununuz asla olmuyor ama oyunda bölümler geçildikçe ciddi bir sağlık sorunu oluşuyor.Çünkü sağlık alacak bir yer yok.

JAMES BOND - GOLDEN EYE 64 - ÇALIŞIYOR
    Bu oyunda 6630'da kesintisiz ve sorunsuz çalışıyor.Tek yapmanız gereken rar dosyasının içinden çıkan "bond.WAD" dosyasını E:'ye yani telefonunuzun hafıza kartının açığına atmanız.Sonra emulatörden Advanced menüsünden Reset Wad File seçeneğine tıklayıp hayır a basıp ilerleyerek bond u bulduğunuzda evet'e basın.Sonra Singleplayer'a basın.Ve oyuna başlayın.

Bu da oyun içinden bir resim: (Kendi çekimim)

Doom64 hariç hiçbir wad oyunun 6630'da kasmadığı gibi bundada herhangi küçük bir kasma yok.Silah çeşitliliği fazla güzel bir oyun hoşuma gitti.

James Bond - Golden Eye 64 Download --> RapidShare: 1-Click Webhosting

BLOOD - ÇALIŞIYOR
    Küçükken oynarken çok korktuğum süper bir korku oyunu.Duran heykellerin birden canlanıp uçarak üzerine saldırdığı süper bir oyun bu.

d2blood.WAD dosyasını hafıza kartının açığına atın ve reset wad file deyip oyunu bulup tamama basın.Singleplayerdan oyuna başlayın .

Blood Download --> RapidShare: 1-Click Webhosting

QUAKE II - ÇALIŞIYOR
    Yine yapmanız gereken wad dosyasını hafıza kartınızın açığına atmanız ve wad dosyalarını resetlemeniz.

Quake II bana CSden HLden ve hepsinden daha zevkli geldi.Silahlardan dolayı heralde.Grafiklerde iyi.Takıldım 2.bölümde geçemiyorum :P

Quake II Download --> RapidShare: 1-Click Webhosting

QUAKE IV - ÇALIŞIYOR
    Yine yapmanız gereken wad dosyasını hafıza kartınızın açığına atmanız ve wad dosyalarını resetlemeniz.

Quake IV'da ise silahlar daha değişik ve daha güzel.

Quake IV Download --> RapidShare: 1-Click Webhosting

Half Life Plutonia'yı tek bölüm olduğu için kaldırdım.Ben Half Life Winter'ı oynuyorum ve tavsiye ederim.

Paylaşım Alıntıdır...

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
Toplam Hit: 2566 Toplam Mesaj: 1