Sorunuza Cevapgeldi!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_Fly
    Mc_Fly's avatar
    Erkek
    Bir çok forumda olduğu gibi bunada öyle bişi yapsak iyi olur.Yoksa sorduğun soruları kaybedersin.Aşağıya İmza Eklenin altına cevap geldiğinde uyar olsun işaretledimi cevap geldiğinde E-mail atsın.örneğe gerekyok herhalde bütün bedava scriptlerde var bende yardımcı olurum isterseniz tabii

mekanı cennet olsun * www.orhankara.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    X-e-N-o-N
    X-e-N-o-N's avatar
    Erkek
    tabi bana yardımcı olmanızı isterim MC_FLY eğer bildiklerini benle baylaşırsan çok sevinirim tahribat . c o m ailesine yeni giren biriyim lutfen bana yardımcı olun bide benim chatte nickim X-e-N-o-N
    zaten eğer isterseniz burda yada başka bi turlu bağlantıya geçelim şimdilik bu kadar tum tahribat ailesine i gunler dilerim

Set By İsyancılar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_Fly
    Mc_Fly's avatar
    Erkek
    Merak etme bende buraya yeni üye oldum bildiklerim başkalarıyla paylaşmak çok hoşuma gidiyor oyüzden buradayım zaten.Dün akşam üye oldum ve Akşam 8:30 dan sabah 6:00 a kadar forumdaki yazıları okudum

mekanı cennet olsun * www.orhankara.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    Foruma gelen günlük mesaj çok fazla, unutmain ki herkez bunu kullanirsa foruma atilan msg sayisi kadar mail gitmicek.

her konunun mesaj sayisinin faktoryal toplami kadar mesaji internete verecez hergün, bu da bize sitenin yawaslamasindan tutun, mail servislerinden ban yemeye kadar varan sorunlardan başka bişey getirmez. ayrıca sizde bunalırsınız hergün 30 mail gelirse:)

daha az üyeli forumlar icin uygun bi yöntem ama burasi icin tam bir kabus olur.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 1898 Toplam Mesaj: 4