Sosyal Ağ Ajansları Kimde Patlayacak...:?
-
arkadaş webrazzide izliyorum önüne gelen sosyal ağ ajansı kurmuş büyümüşte fakat rekabet mekabet olacak mı acaba kimler kapatacak kimin elinde kalacak kimler batacak yeni bir sektör sonunda ne olacak acaba tahminleri alalım
-
sosyal medya uzmanlıgı adı altında gelişme olacagı kesin bununla birlikte şirketlerin önceleri sosyal medya ile reklam aynı kefede degil ve de sosyal medya gelip geçiçi dediler ama gelinen nokta gösteriyor ki bu yeni oluşumun daha da ilerleyecegi, kesinlikle bu sektörün ben daha da gelişecegi kanısındayım.......şu an sosyal ağ ajansları kaymajı yemeye başladı ...hepsi kendi çapında bir noktaya gelir sonu acık kısacası......
-
şuan bunu elde edip götüren ajanslar çok.
-99, 41! 29?, medyaşef vs bilinen en iyi ajanslar var. onlar hariç diğerleri sakat olabilir. aklıma gelmeyen ajanslarda var
-
Tam olarak ne iş yapar bu ajanslar
-
rekabet illa olacak ya tutarsa hesabı hocam
-
Mezantalac bunu yazdı
Twitter'da, foursquare yada başka alanlarda ; kapatmadığın bilgileri alır ve 1 hafta önce verilere bakıp ; 1 hafta sonrası için gideceğin yerleri %85'nin üzerinde doğrulukla bilir.
Gelecekte Google ve Facebook fena paralar kıracak. Nasıl ?
Cem Yılmaz ; CIA napacak o götü boklu hesabını diyor ama yanılıyor. Deli gibi bir bilgi var Facebook'ta özellikle. Millet2in özellikleri, milletin yaş yaş özellikleri. Herşey dökülmüş.
Türkiye'de 22 yaşındaki kızlar ne sever (yazdıkları ve beğendiği sayfa/gruplardan bulunur). Türkiye'de en çok hangi dizi popüler. Türkiye'de en çok konuşulan ne ???
Bütün bunlar biliniyor. Hatta Beyaz Show'a biri katılmıştı. Amerika falan bu tarz şeyler yapmış. onun anlattığı hikaye vardı ; adamın evine hamilelik ile iligli broşür geliyor. Kızın babası bune faland iyor. Sonradan anlaşılıyor ki , adamlar verileri analiz edip (izin falan yok, senin herkese açtığın şeyleri) ; senin bilgilerini çekmişler ve analiz etmişler.
--
Gelecekte böyle şeyler olacak. O yüzden facebook'u kapattım. bir daha açmam. Twitter'ı kapatmaya çalışıyorum. Foursquare, twitter, facebook, instagram çok çok tehlikeli bu konuda. Türkiye gündeminden tut bir sür şeyi listeliyebilirsin.
Bir şirket artık Google ve Facebook'tan pazar araştırması isteyecek. 16-27 yaş arası Türk gençleri napar ? Ne yer, ne içer, nerelerde takılır (telefon loglamaları falanda sağolsun). Sonra bunu alıp ; bütün bilgilere göre pantolon geliştirir, telefon geliştirir birşeyler gelişrir.
Adamlar 30 sene öne geçecek bu bilgiler sayesinde. İnanılmaz bir istatistik veri akışı. İnanılmaz.
-
up
-
zumsuk bunu yazdıMezantalac bunu yazdı
Twitter'da, foursquare yada başka alanlarda ; kapatmadığın bilgileri alır ve 1 hafta önce verilere bakıp ; 1 hafta sonrası için gideceğin yerleri %85'nin üzerinde doğrulukla bilir.
Cem Yılmaz ; CIA napacak o götü boklu hesabını diyor ama yanılıyor. Deli gibi bir bilgi var Facebook'ta özellikle. Millet2in özellikleri, milletin yaş yaş özellikleri. Herşey dökülmüş.
Türkiye'de 22 yaşındaki kızlar ne sever (yazdıkları ve beğendiği sayfa/gruplardan bulunur). Türkiye'de en çok hangi dizi popüler. Türkiye'de en çok konuşulan ne ???
Bütün bunlar biliniyor. Hatta Beyaz Show'a biri katılmıştı. Amerika falan bu tarz şeyler yapmış. onun anlattığı hikaye vardı ; adamın evine hamilelik ile iligli broşür geliyor. Kızın babası bune faland iyor. Sonradan anlaşılıyor ki , adamlar verileri analiz edip (izin falan yok, senin herkese açtığın şeyleri) ; senin bilgilerini çekmişler ve analiz etmişler.
--
Gelecekte böyle şeyler olacak. O yüzden facebook'u kapattım. bir daha açmam. Twitter'ı kapatmaya çalışıyorum. Foursquare, twitter, facebook, instagram çok çok tehlikeli bu konuda. Türkiye gündeminden tut bir sür şeyi listeliyebilirsin.
Bir şirket artık Google ve Facebook'tan pazar araştırması isteyecek. 16-27 yaş arası Türk gençleri napar ? Ne yer, ne içer, nerelerde takılır (telefon loglamaları falanda sağolsun). Sonra bunu alıp ; bütün bilgilere göre pantolon geliştirir, telefon geliştirir birşeyler gelişrir.
Adamlar 30 sene öne geçecek bu bilgiler sayesinde. İnanılmaz bir istatistik veri akışı. İnanılmaz.
zumsuk çok iyi özetlemişsin , fakat bana zaten herşey ortadaymış gibi geliyor hala pazarlamanın efendileri medya gibi geliyor evet insanlar sosyal ağlarda çeşitli bilgiler biriktiriyor fakat kendilerini dizilere oyunculara göre tasarlıyor giyim firmalarının tasarladıklarını giyiyorlar vs...
belki mekanlar konusunda iyi bilgi sağlayabilir ...
ve birde bence insanların yüzde bilmem kaçında facebook ağazı oluştu bilir tavırlar yardımsever tavırlar vs...
yani facebook un içinde bir sosyoloji oluştu aynı zamanda insanlar bazı şeyleri facebook a göre ayarlıyor topluma mal olmuş marka sayfalarında değişik kelimeleri ve cümleleri alıp başka yerlerde satıyorlar... -
zumsuk bunu yazdıMezantalac bunu yazdı
--
Söylediklerine sonuna kadar katılıyorum hatta yanlış kelime yok , Ancak zaten CIA istediği kişiyi bulamayacak bir yapılanma mı ? CIA , Mossad ,
MİT , FBI , El-Muhaberat , Gizli Servisler İstihbarat servisleri ve bu tip yapılanmaların ajanı olmadıgın surece onlardan kaçışın zaten imkansız
yapıcakları hamleleri onların ajanı olmadan bılemezsın zaten (bir suc işleyipte kactıgın zaman yapacagın seyleri kastediyorum ) . Benim
bilgilerime karakoldaki poliste ulaşır. Bu gencler nelerden ugrasır vs o konuda söylediklerin de muazzam dogru ama benim söylediğim gibide bir
yönü var olayın
Konuyu cok saptırmışım ancak hır cıkartmak gibi bir amacım yok gercekten
Jigsaw tarafından 13/Nis/13 10:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Bunun bizim ülkeyede yararı oldukça fazla tabi kullanmayı akıl eden ve doğru kullanan olursa