Sosyal Bölümünden Mezun Olanlara Sorum Olucak
-
Merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum ben liseyi sosyalden mezun olup kıytırıktan üniversiteyi bitirip üniversite diplomasını alaraktan ordanda bilgeadam'da kariyer yaparak bişiler yapmak istiyorum sizce bu mümkünmü ? bilgeadam yeteri kadar iş alanı sağlıyormu yada ordan çıkınca bişiler yapmam mümkünmü sosyal bölümünde istediğim yerler ise basın yayın veya radyoculuk olucak bilgisayar işine gitmesem bile bu 2 bölümden para kazanabilirmiyim ? deneyimli arkadaşların cevaplarını bekliyorum..
-
gitmek istediğin bölümden benim dayım mezun şu an elazığda kuruyemişcilik yapıyor :S
bence başka bölümlere bak dicem ama sosyal bölümündekilere o kadar iyi bölümler bırakmamışlar. eskiden hukuk burdaydı daha sonra el değiştirdi bu 1 tane örnek sadece daha avr böyle bölümler.
bilge adama geince hangi kursa gidiceksin bildiğim kadarıyla orası hem pahalı hemde seçenek bol.
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------gitmek istediğin bölümden benim dayım mezun şu an elazığda kuruyemişcilik yapıyor :S
bence başka bölümlere bak dicem ama sosyal bölümündekilere o kadar iyi bölümler bırakmamışlar. eskiden hukuk burdaydı daha sonra el değiştirdi bu 1 tane örnek sadece daha avr böyle bölümler.
bilge adama geince hangi kursa gidiceksin bildiğim kadarıyla orası hem pahalı hemde seçenek bol.
-----------------------------Hocam kariyer olduğu için işin ucunda bilgeadam'da herhangi bir bölüme giderim fark etmez hatta 2 kursa bile gidebilirim.
-
Her zaman bilgisayar işinde kendini geliştirmek en önemlisidir derim ki zaten mühendis olupta bir bok bilmeyen insan çok ama yazılım ve sistem işine giriceksen gelebilicegin yer bellidir malesef çünkü kademeler atladıkca daha çetin adamlar çıkıyor ve her zaman mühendis diplomasını elinde tutan bir adım senden önde olucak bunu bil....
-
sosyal bölümleri küçümseme sosyal okuyanlar ya çok idealisttirler yada sayısal özürlüdürler yada tembelerdir yani hep uç noktalardadırlar ortası yo0ktur iş imkanını merak ediosan şunu sölemeliyim sosyalden bir bölüm kazan öğrencilik hayatında kas notların iyi olsun hocalarla aranı iyi tut bölümün tanınan bir öğrencisi ol daha sonra ales e gir 70 üzeri puan al, kpds den yada üds den de bi 50-60 çak okulda kal alsana iş imkanı bilgeadamı bilmiom o konuda bi fikrim yok :S
-
basın yayın okuyacaksan ii bi torpil olması lazım staj yapman için falan bu bir :)
ikincisi bilge adamda eğitim alınca şaakk diye iş wermezler bu iki :)
sandman'ın dediği gibi iş ilanlarının çoğunda mühendislik istiyolar böyle muhteşem adam olmalısın nerdeyse :)
sanki firmaları çok muhteşemmiş gibi :)
netronu tawsiye ederim ayrıca daha ucuz :) ve eğitmenleri daha kaliteli :)
ayrıca pc üzerine ne eğitimi alıcaksın sistem mi yazılım mı network mu yoksa etik hacker mı olucaksın :)
hiç olmadı kpss başwuruları başladı ona da bi yazıl baktın ufaktan bi memur olursun :)
-
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------basın yayın okuyacaksan ii bi torpil olması lazım staj yapman için falan bu bir :)
sandman'ın dediği gibi iş ilanlarının çoğunda mühendislik istiyolar böyle muhteşem adam olmalısın nerdeyse :)
ayrıca pc üzerine ne eğitimi alıcaksın sistem mi yazılım mı network mu yoksa etik hacker mı olucaksın :)
hiç olmadı kpss başwuruları başladı ona da bi yazıl baktın ufaktan bi memur olursun :)
-----------------------------Hocam bilgeadamda sanırım yazılıma giderim çünkü gördüğüm üzere networkte çok eleman var.
-
benim bildğim bilge adama girmek sosyal sözel farkettirmiyo kap gel lise diplomanı diyolar okadar bide yanında para getir:D
-
yazılımda da ne kadar yaratıcısın o çok önemli :)
ayrıca diplomaya gerek yok okuma yazma dinlediğini anlama bi de para lazım o kadar :)
walla netron'u tekrar tawsiye edicem bilge adam isim yapmış o kadar :)
bilge adama gidersen 7 bin tl civarında bi ücret isteyecekler :)
ben senin yerinde olsam o kadar paran warsa bi kuruyemiş dükkanı aç bi de iddaa bayiliği al olay bu kadar :)
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------basın yayın okuyacaksan ii bi torpil olması lazım staj yapman için falan bu bir :)
-----------------------------Hocam bilgeadamda sanırım yazılıma giderim çünkü gördüğüm üzere networkte çok eleman var.
-----------------------------Abi tam tersi olmasın :) haaa şu var networkte tonla adam var ama son araştırmalarıma göre iyi adam yok
-
arkadaş haklı o paraya kuruyemiş aç hem sürekli para kazanırsın :D bilge adam vaatleri sunuyo insanı gaza getiriyo ama sonrası fıs gönderiyo bi şirkete gerisi sana kalmış :D