Sosyal Dinamikler İle İlgili Süper Program
-
Youtube'da tırnaksız şekilde "Mens Room ,long" yazarsanız birbirinden güzel şeyler çıkaaktır. Kız tavlama artistlerinin ve hipnoz, sosyoloji uzmanlarının katıldığı mükemmel programlar mevcut. Malesef İngilizce.
Örneğin mutluluğa ait bilimsel bölüm : http://www.youtube.com/watch?v=8ESzVzfvgBY
Yada üçlü (üç teker ne diyorsanız) ile ilgili bölüm : http://www.youtube.com/watch?v=q8xMtbTRDRw
Bir sürü bölümü mevcut. Bir kaç kitaptan sonra, birkaç seminerden sonra işin aslında binlerce yıl öncesindeki durumu devam ettirdiğimizi öğrendim. İlginç geldi. Zaten yıllardır beden dili, psikoloji ile uğraşıyordum ; şimdi daha fazla ilgimi çekti.
En basitinden kızlar seksten önce LMR denilen (last minute resistance, yani son dakika direnişi) yaparlar. Sevgilin değil ama yeni kızlar yada yeni sevgili olmuşssan, ilk kez seks yapacaksan.... Evlendiğinde bile (gerdeğe kadar sevişmediyseniz) yapacaklardır.
Bunun çözümü diretmekle, kızmakla değil ; sakin olmakla ve bir kaç taktikle çözülüyor.
---
Normalde açıklanıncaya kadar nedenini merak etmezdim. FAkat nedeni şuymuş ;
1000 sene öncesini düşün, eğer bir erkek kadınla sevişip giderse ve kadın bebek sahibi olursa , toplumsal olarak kötü gözle bakacaklar. Daha kötüsü kadın bebeğini yeteri kadar besleyemez v.s.
30 bin sene öncesinde ?? O zaman kadın savunmasız kalır. Mağra çağını düşünün. Adamın biri gelir, bebeği öldürür sen benimsin der ve kendi bebeğini yapar.
-------
Bununla alaka kuruyorlar. KAdınlar için erkekler 2 yönde çekici omlalı. Korunmalı ve çoğalma olmalı. Yani 100 kişiyi adaya koysan kadınlar ldier olasılığı yüksek erkekle tkaılmak ister. Çünkü yaşama şansları daha fazladır. 20-30 bin sene öncesinden kalma bir içgüdü.
Çok ilginç geldi. Bunun gibi bir sürü konuda kouşuyorlar.(hipnoz, çekim vs.. ve sadece kız tavlama artistleri değil uzmanlar falan geliyor). Bİlimsel olarak stil vardı mesela.
Neyse hoşuma gitti, isteyenler buyursun.
-
hocam sen ingilizceyi nerde yaptın?
-
çok iyi hocam başlayalım indirmeye. haftasonu izleyeyim
-
abi harika ve hatta çok güzel ama nasıl anlayacağız bunları bizim mürid kardeşlerden altyazı çakacak veya tr ye çevirecek olan yokmudur acaba
-
altyazı eklerim talep olursa ingilizcem sağlam, nasıl ekleyeceğime dair yol yordam gösterin teknik açıdan yeter müridler...
Normalde açıklanıncaya kadar nedenini merak etmezdim lafına koptum :)
-
RootB bunu yazdı
hocam sen ingilizceyi nerde yaptın?
İlkokul 4'ten lise 1'e kadar ingilizce gördüm ama berbattı. Üniversiteye gidince hazırlık okudum. Grameri falan düzelttim ama anlama sorunluydu. Bende bol bol dizi izledim. Altyazılı izledim ama kulak dolgunluğu oluyor.
Sonra bunun gibi videoları, kız tavlama videolarını, apple seminerlerini izlemeye başladım. E tabi ingilzice altyazı yok. Mecburen izliyorum. ÖYle öyle dinlediğimi rahat şekilde anlıyorum.
Hepisni anlayamıyorum. Yani 5-6 cümle konuşuyorsa 1-2 tanesini kaçırıyorum yada yanlış anlıyorum ama yetiyor yinede.