Sosyal İmleme Nasıl Yapılıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

r10'dada görüyorum 300 tane imleme sitesine 5 tl 100 tanesine 3 tl'ye falan imleme yapıyorlar seo için.Tek tek mi ekliyor bunlar ve rapor halinde sunuyorlar.Bu işi nasıl yapabiliriz imleme sitelerinden tek tek hesap mı açıp ekleyeceğiz? 300 tane siteden 300 tane hesap mı açıcaz yani işi yapabilmek için bide rapor halinde sunması var nasıl yapabiliriz bu işi ? ilgilenen yada bilen arkadaşlar varmı ? 

Siteler vardı socialmonkee tarzı ama sitelerle mi yapıyor onlarda çözemedim.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

delicious ve türevi sitelere farklı üyelikler acacaksın.

en son olayı macroya baglayacaksın, browser senin yerine her üyelige tekrar girerek imleme yapacak.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

bi arada kullandıüım bi sitevardı butun imleme siteleri kayıtlıydı tek seferde kaydını yapıyordu

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
Toplam Hit: 710 Toplam Mesaj: 3