folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Sosyal Medya & Dijital Pazarlama Ve SEO İçin Servis Önerileri

Sosyal Medya & Dijital Pazarlama Ve SEO İçin Servis Önerileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Selamlar arkadaşlar,

Çok uzun bir süre sonra, üstelik tamamen farklı bir kulvarda konu açıyorum :)

Kısmetse, bu hafta içerisinde 4-5 farklı alanda girişim ve iştirakleri olan bir firmada SEO ve Sosyal Medya Uzmanı olarak göreve başlayacağım.

Bu alanda aslında hem kendi girişimimin ( makaleyaz.net ) hem de bazı firma ve ajanslara dışarıdan verdiğim hizmetler açısından amatör ve ekipiçi deneyimlerim var. Fakat, kurumsal açıdan ilk defa bir ünvan altında sürdüreceğim.

Bu aşamada, sizlerin değerli fikir ve tecrübelerine ihtiyacım var.

- Sosyal medya için Vista Social kullanırım, free plan olarak 3 hesabın idaresini sağlar.
    - Görseller için canva standart var.
    - Bazı videolar, grafikler için free ve lisanssız paylaşım yapan siteleri kullanır onları düzenlerim cutcup veya canva'da.
    - Tarayıcı ( mobil & pc ) bildirimleri için Webpushr kullanırım, gayet iyi.
    - SEO için Google servisleri ile beraber aslında birçok servisi ( semrush, seobility, 8tag vs.. ) kullanabiliyorum. Analiz ediyor ve rapor okuyabiliyorum.
    - SEO çalışmalarında, Onpage alanda içerik iyileştirme & optimizasyon - dış seo için Networklerden faydalanabiliyorum. 

-----------------------

Bunlar dışında, yapay zeka destekli servis önerileri ve servisin kısaca özeti varsa kullandığınız onları da konu altında önermenizi rica ediyorum.
    Bu sayede, sadece benim için değil tüm konuya dahil arkadaşlar için de faydalı bir paylaşım konusu olabilir.

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
    -------

Not :

XXX: Şu Şu Şu amaçla kullanılabilir, free - ücretlidir - Site Adresi

Böyle bir format çok iyi olur. Ama özellikle kendi tecrübe ettiğiniz servis / programlar / yazılımlar olursa tadından yenmez :) 

C_e_Z_a tarafından 22/Tem/24 12:05 tarihinde düzenlenmiştir

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
Toplam Hit: 435 Toplam Mesaj: 1
sosyal medya seo dijital pazarlama