Sosyal Mühendislik Maksatlı Doğal Ses Değiştirme (Belli Çalışmalar İle) Sizce Mümkün Mü?
-
Bildiğiniz gibi sosyal mühendislikte en önemli konular gizlilik, hız, güven ve çoğunlukla tek seferde hedeften istediğini almaktır. Günümüzde işletmeler personellerini arap atı gibi koşturmakta ve bu ciddi bir güvenlik açığı doğurmakta şimdi değineceğim konu ses:
Bir işletmeyi arayıp bize vermek istemedikleri bilgileri almak istediğimizde kurbanın cinsiyeti ve pozisyonu önem arzediyor, genellikle düşük maaşlı işini sevmeyen bay personele rastlıyoruz, ses değişim programları ile istediğimiz verimi almak mümkün değil bu yüzden bir yancı bulmamız gerekiyor fakat yancımız konuya hakim olana kadar karşı tarafın odağı toplanıyor ve güvenlik duyusunu ön plana çıkarıyor, hızlı ve istekli bir kadın sesiyle elde edemeyeceğimiz bilgi gerçekten çok az.
Bu yüzden onlarca voice change programını denedim, belli ses modüllerini kurcaladım ancak istediğim sonucu elde edemedim. Konuyu incelerken transeksüellerin ses değişimlerini de inceledim ve şaşırdığım nokta hormon almayan bireylerin de ses eğitimlerinden sonra tiril tiril hatunlar gibi tay gibi konuşabildiği. Acaba bu tip eğitimler ülkemizde de veriliyor mu? yada bu eğitimler için pc de çalışmak üzere eğitim seti hazırlanmış mı? Bir çocuk sesi, bir kadın sesi, ihtiyar veya genç sesi çok kastırmadan çalışılarak elde edilebiliyorsa ben bu çalışmayı yapmak ve meyvesini yemek isterim. Örnek video:
-
Nedendir bilmiyorum ama baya bir ilgimi çekti bu. Bilgili arkadaşlar bizleri aydınlatırsa sevinirim.
-
x-t0xid bunu yazdı
Nedendir bilmiyorum ama baya bir ilgimi çekti bu. Bilgili arkadaşlar bizleri aydınlatırsa sevinirim.
İlgi çekmeyecek gibi değil ki :) dışarıdan bir kulübeden yada kontörlüden karşıdakini istediğin gibi yönlendirebilirsin. Günde 10 15 dk çalışarak edinilebilecek bir nitelikse çalışılır, somut bir çalışma prosesi, eğitim donesi bulamadım hâla aramaktayım.
-
az saçmalayım. insanlarda bulunan ses tonu ve düzeyi gırtlakta bulunan ses tellerinden geliyorsa muhtemel belirli bir aralığa kadar yükselip alçalabiliyordur, ama senin bahsettiğin şey direk geçiş süreci çocuk + yaşlı + kadın + kendi sesinde oynama. mesela ses sanatçılarını ele alsak bile onlar bile kendi kategorilerinde gruplara ayırlabilir kalın ince soprano gibi. bu iş efectsiz zor gibi :) sadece telefondan bazı şeyleri yürüteceksen orasına bişi diyemem; mesela (ankesörlüde olmaz) cep telefonu gibi herhangi bir yerde mümkün mertebe kendin yada destek programla duruma göre bunu yapma peşindesin ama efect programı yetersiz olduğundan güvenlik açığı sebebiyetiyle adamların çakozlamasınıda istemiyorsun bundan dolayı bunu kullanıcaksın türkiyede böyle bişi hiç duymadım :) ha mesela şöle bişi vardı Creative gibi Ses kartı üreticileri özellikle üst düzey ses kartlarında kendi içlerinde bu tarz efectleri barındırıyor en son audigy2 de duymuştum ilk çıktığı zaman onlarla mümkün olaiblir ama buda bu işi bilgisayarda yapacağın anlamı taşır.
-
Güzel bir şey ancak Türkiye'de birilerini kandırmak için(sosyal mühendislik anlamında) bu kadar ileri bir şeye gerek yok :)
-
ArmadA bunu yazdı
az saçmalayım. insanlarda bulunan ses tonu ve düzeyi gırtlakta bulunan ses tellerinden geliyorsa muhtemel belirli bir aralığa kadar yükselip alçalabiliyordur, ama senin bahsettiğin şey direk geçiş süreci çocuk + yaşlı + kadın + kendi sesinde oynama. mesela ses sanatçılarını ele alsak bile onlar bile kendi kategorilerinde gruplara ayırlabilir kalın ince soprano gibi. bu iş efectsiz zor gibi :) sadece telefondan bazı şeyleri yürüteceksen orasına bişi diyemem; mesela (ankesörlüde olmaz) cep telefonu gibi herhangi bir yerde mümkün mertebe kendin yada destek programla duruma göre bunu yapma peşindesin ama efect programı yetersiz olduğundan güvenlik açığı sebebiyetiyle adamların çakozlamasınıda istemiyorsun bundan dolayı bunu kullanıcaksın türkiyede böyle bişi hiç duymadım :) ha mesela şöle bişi vardı Creative gibi Ses kartı üreticileri özellikle üst düzey ses kartlarında kendi içlerinde bu tarz efectleri barındırıyor en son audigy2 de duymuştum ilk çıktığı zaman onlarla mümkün olaiblir ama buda bu işi bilgisayarda yapacağın anlamı taşır.
Cubase ile dahi uğraştım sample ları ile :D olmuyor hocam olmuyor. En son geldiğimiz nokta şu oldu, bildiğin insanlı çalışma; hızlı konuşan seksi aptal hatunumuz benim pc den yazdıklarımı okuyor, hızlı yazdığım için yazı karşıdaki konuşurken bizim hatunun önüne düşüyor, sıkıntımız hatunun hiç bir boku algılayamayıp yapay kalması, konuyu bilen hatunlarla da çalışılmıyor çünkü daha sonra şantaja maruz kalma ve kazancı paylaşma riski söz konusu. Hatunda ses mekanikleşince karşı tarafın odağı dağılıyor. En son gazeteci ihtiyar ya.... b.... ile taşak geçerken yakalandık istediğim randımanı alamıyorum. Beni sesim ne ince nede çok kalın, ikisinin ortasında bir yerde; eğitmeyle oluyorsa şansımı denemek istiyorum. Türkiyede çalışanların kurum maili yerine hotmail ve gmail kullanması güzel bir lezzet, teknik yeterliliği olmayan personelin istihdam edilmesi daha güzel bir lezzet, güvenliğin g sinden anlamayanların eline dünya kadar paylaşılmaması gereken bilgi verilmesi daha büyük daha güzel bir lezzet. Her şeyin başı ikna, ikna için gereken şey insanların eksiklerini açıklarını kullanmak, bu ülke cinselliğe aç, bir kadınla konuşmayı bile filörte çevirmeye çalışan yüzbinlerce abazadan bahsediyoruz, insansız uçak tasarlayan birinin g.tüne dildo soktuğu bir ülkeden, ulan sen uçak tasarlıyorsun ne diye dildo sipariş ediyorsun kendi dildonu kendin yapsana. Kaynakları bir araya getirip oluyor mu olmuyormu bakalım, basitse eğitelim sesimizi kullanalım bu olayı.
-
Bildiğiniz fake women voice generator varsa paylaşırsanız sevinirim. Piyasadakilerin hepsi dandik belli ediyor ya da çocuk gibi çıkarıyor
-
şimdi olay şu, kadınlar ve erkekler çocukken benzer pitchlerde konuşurlar ve büyüdükçe erkeklerinki kalınlaşır ancak erkeklerin kullanabilecekleri spektrum sabit kalır. yani hem kalın hem de çok ince sesleri çıkartabilirsin. Bunun için öncelikle mickey mouse misali sesler çıkartığın zaman farkına varabilirsin ama o kullanmak isteyeceğin bir ses tonu değildir elbette. Kadın sesi yakalamak istiyorsan dikkat etmen gereken şeyler öncelikle parmaklarını gırtlağına koyduğun zaman hiç titreşim hissetmeyeceğin bir frekansta konuşman gerekiyor. ikinci olarak yutkunma hareketini parmağını adem elmasına koyarak gözlemle ve o yukarıda kalma hareketini kendi iradenle gerçekleştirmeye çalış. adem elması ne kadar yukarıda olursa o kadar çok kadın sesine yaklaşırsın. bir başka dikkat etmen gereken şey ise tonlama, bunun için kadın arkadaşlarını dizileri filmleri gözlemle ve nasıl konuştuklarına dikkat et, vurgulamaları nasıl kelimeleri nasıl kullanıyorlar, bizim kullanmadığımız ne kelimeleri söylüyorlar ona bak.
istediğin kadar dişi bir sesin olsun "Hamza dayı bugün sahada bir gol atmış varya ortalığın mına koydu" gibi bir cümle kurarsan karşıdaki afallar. Transgender voice training videolarına bak gerekli herşeyi bulacaksın.
uyarmadı deme, adem elmasını kontrol eden kaslarını istemsizce kitleyebilirsin bütün bir gün boyunca ve ince seste takılı kalabilirsin bu kontrol edebileceğin bir şey değil ilk başlarda.
SweetyVolty tarafından 14/Eki/16 13:49 tarihinde düzenlenmiştir -
RETRET bunu yazdıArmadA bunu yazdı
Cubase ile dahi uğraştım sample ları ile :D olmuyor hocam olmuyor. En son geldiğimiz nokta şu oldu, bildiğin insanlı çalışma; hızlı konuşan seksi aptal hatunumuz benim pc den yazdıklarımı okuyor, hızlı yazdığım için yazı karşıdaki konuşurken bizim hatunun önüne düşüyor, sıkıntımız hatunun hiç bir boku algılayamayıp yapay kalması, konuyu bilen hatunlarla da çalışılmıyor çünkü daha sonra şantaja maruz kalma ve kazancı paylaşma riski söz konusu. Hatunda ses mekanikleşince karşı tarafın odağı dağılıyor. En son gazeteci ihtiyar ya.... b.... ile taşak geçerken yakalandık istediğim randımanı alamıyorum. Beni sesim ne ince nede çok kalın, ikisinin ortasında bir yerde; eğitmeyle oluyorsa şansımı denemek istiyorum. Türkiyede çalışanların kurum maili yerine hotmail ve gmail kullanması güzel bir lezzet, teknik yeterliliği olmayan personelin istihdam edilmesi daha güzel bir lezzet, güvenliğin g sinden anlamayanların eline dünya kadar paylaşılmaması gereken bilgi verilmesi daha büyük daha güzel bir lezzet. Her şeyin başı ikna, ikna için gereken şey insanların eksiklerini açıklarını kullanmak, bu ülke cinselliğe aç, bir kadınla konuşmayı bile filörte çevirmeye çalışan yüzbinlerce abazadan bahsediyoruz, insansız uçak tasarlayan birinin g.tüne dildo soktuğu bir ülkeden, ulan sen uçak tasarlıyorsun ne diye dildo sipariş ediyorsun kendi dildonu kendin yapsana. Kaynakları bir araya getirip oluyor mu olmuyormu bakalım, basitse eğitelim sesimizi kullanalım bu olayı.
Beratin maili hacklendi Selcuk'un degil. La azcik dikkatli takip edin su olaylari ya :)