folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Sosyal Sorumluluk Projesi İçin Sitede Kullanılacak Altyapı

Sosyal Sorumluluk Projesi İçin Sitede Kullanılacak Altyapı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Sosyal Sorumluluk Projesi İçin Sitede Kullanılacak Altyapı seçiminde kararsız kaldım, wordpress mi joomla mı yoksa drupal mi? Siz ne önerirsiniz? İçerik şu şekilde olacak;

Facebook hesabıyla bağlanılabilen forum,

facebook yorumları (onay gerektirir),

Resim ve video galerisi (modül olarak ve lightbox kullanılarak),

Duyurular (modül olarak),

Facebook harici üyelikli giriş.

Evet önerileri bekliyorum.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

facebook u nasıl bağlarsın bilmiyorum ama sosyal sorumluluk için bi iste yapıyorsan arka planda illaki kullanıcı bilgileri al ip olur ot olur bok olur ne alabiliyorsan al sakla iyi bi db biriktiriyorlar

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı

facebook u nasıl bağlarsın bilmiyorum ama sosyal sorumluluk için bi iste yapıyorsan arka planda illaki kullanıcı bilgileri al ip olur ot olur bok olur ne alabiliyorsan al sakla iyi bi db biriktiriyorlar

gerek yok böyle şeylere, para edecekse konuşuruz elimde 320.000 hane ve 28.000 işletmenin güncel bilgileri var, avea-turkcell-vodafone...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Beyler cms lerden oldukça uzak kaldım, artıları eksileri ve deneyimleriniz lazım. wp yaparsam nasıl olur, joomla yaparsam nasıl olur, drupalde ne çıkarabilirim? güvenlikleri ne alemde bunların, emek hangisine daha yoğun gider? bu gibi şeyler lazım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

çak wpyi keyfine bak öyle diyim

la?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Drupal en iisidir. Yapı itibariyle drupal diğerlerine göre daha zordur. Ama güvenlik açısından çok iyidir. Esnektir, her türlü projeyi karşılar.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı

Drupal en iisidir. Yapı itibariyle drupal diğerlerine göre daha zordur. Ama güvenlik açısından çok iyidir. Esnektir, her türlü projeyi karşılar.

drupalle yapılmış bu tip projeler var mı?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    opusdei bunu yazdı

drupalle yapılmış bu tip projeler var mı?

http://drupal.org/case-studies

Burada drupal ile yapılmış birçok site ve farklı proje görebilirsin. 

Ayrıca şu siteden yardım alabilirsin. http://drupaldersleri.org

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 697 Toplam Mesaj: 8