Sosyal Sorumluluk Projesi İçin Sitede Kullanılacak Altyapı
-
Sosyal Sorumluluk Projesi İçin Sitede Kullanılacak Altyapı seçiminde kararsız kaldım, wordpress mi joomla mı yoksa drupal mi? Siz ne önerirsiniz? İçerik şu şekilde olacak;
Facebook hesabıyla bağlanılabilen forum,
facebook yorumları (onay gerektirir),
Resim ve video galerisi (modül olarak ve lightbox kullanılarak),
Duyurular (modül olarak),
Facebook harici üyelikli giriş.
Evet önerileri bekliyorum.
-
facebook u nasıl bağlarsın bilmiyorum ama sosyal sorumluluk için bi iste yapıyorsan arka planda illaki kullanıcı bilgileri al ip olur ot olur bok olur ne alabiliyorsan al sakla iyi bi db biriktiriyorlar
-
asiminnesli bunu yazdı
facebook u nasıl bağlarsın bilmiyorum ama sosyal sorumluluk için bi iste yapıyorsan arka planda illaki kullanıcı bilgileri al ip olur ot olur bok olur ne alabiliyorsan al sakla iyi bi db biriktiriyorlar
gerek yok böyle şeylere, para edecekse konuşuruz elimde 320.000 hane ve 28.000 işletmenin güncel bilgileri var, avea-turkcell-vodafone...
-
Beyler cms lerden oldukça uzak kaldım, artıları eksileri ve deneyimleriniz lazım. wp yaparsam nasıl olur, joomla yaparsam nasıl olur, drupalde ne çıkarabilirim? güvenlikleri ne alemde bunların, emek hangisine daha yoğun gider? bu gibi şeyler lazım.
-
çak wpyi keyfine bak öyle diyim
-
Drupal en iisidir. Yapı itibariyle drupal diğerlerine göre daha zordur. Ama güvenlik açısından çok iyidir. Esnektir, her türlü projeyi karşılar.
-
opusdei bunu yazdı
Drupal en iisidir. Yapı itibariyle drupal diğerlerine göre daha zordur. Ama güvenlik açısından çok iyidir. Esnektir, her türlü projeyi karşılar.
drupalle yapılmış bu tip projeler var mı?
-
RETRET bunu yazdıopusdei bunu yazdı
drupalle yapılmış bu tip projeler var mı?
http://drupal.org/case-studies
Burada drupal ile yapılmış birçok site ve farklı proje görebilirsin.
Ayrıca şu siteden yardım alabilirsin. http://drupaldersleri.org