folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sosyal Sorumluluk Projesi Olarak Dünya Ülkeleri Hakkında Herşey.

Sosyal Sorumluluk Projesi Olarak Dünya Ülkeleri Hakkında Herşey.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

daha önce sitede arkadaşlar japonya , isveç, türkiye , rusya hakkında herşey başlıklı konular acılmıştı bu olayı sosyal sorumluluk projesi altında o ülkenin başlığı altında herkes bildiklerini merak ettiklerini düşünceleri yazsa olabilir mi. bu konu sitede bir sürü gezgin ve baska ülkerli merak eden insanlarında siteye üyelik yapmasını sağlar. ve site daha renkli ve güzel bir hale gelebilir. bu konuda sizce sizin fikileriniz nelerdir yada önerileriniz...

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hacı canınmı sıkılıyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sağ taraftaki sosyal sorumluluk projesi altında bir yer yapılarak bu olay orada devam ettirilebilir bence.. yenilik her zaman iyidir. kaliteli değişim iyidir...

bir çok insanın ilgisini çeker ve webte arama yapan bir sürü insanı siteye çeker.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Iyide hocam, millet resmen esegin seyine su kacirdi.

Sey hakkinda hersey, Elma hakkinda hersey.... gibi sacma sapan konular acildi.

Birisi cikip "falan yer hakkinda hersey" diye konu acti, icerigine bakinca "Haftaya gidiyom, gidince yazacam" diye eklemis.

Ilk o konuyu actigimda, dedimki hafta bir kac tane PM geliyor, herkese tek tek ayni cevaplari vermeyeyim, toplu sekilde bir konu acayim herkes oradan yararlansin. Ama millete eglence lazim. Isin suyunu cikardilar.

sniperscope tarafından 07/Oca/13 11:20 tarihinde düzenlenmiştir

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hatta aklimda, TBT de Japonca ogretmek var ama millet yine geyige saracak diye korkumdan acmiyorum.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

Iyide hocam, millet resmen esegin seyine su kacirdi.

Sey hakkinda hersey, Elma hakkinda hersey....

Ilk o konuyu actigimda, dedimki hafta bir kac tane PM geliyor, herkese tek tek ayni cevaplari vermeyeyim, toplu sekilde bir konu acayim herkes oradan yararlansin. Ama millete eglence lazim. Isin suyunu cikardilar.

evet. sitedeki sosyal sorumluluk projesi gibi yapıacak ve ülkeleri isimleri yaratılaack yada önceden tanımlanacak. sonra herkes merak ettiğini sormak istediğini vize pasaport yasanacak yer gezecek yer hakkında birbirlerine soru sorabilecek bilgi ve deneyim paylaştırılabilecek bir ortam oluşturulursa on numara olur.....

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Iyi olurda haci. Bilmiyorum millet yine cilkini cikarir gibime geliyor.

Rene'ye Japonca, Ingilizce icin PM atayim dedim, bir onceki mesajda yazdigim gibi cekindigimden atmadim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theagartaman
    theagartaman's avatar
    Erkek
    bence gruplandırılsın ülker hakkında hersey hayvanlar hakkinda hersey bitkiler hakkinda hersey gibi boyle bilgiye ulasma kolay olur ve insani sikmaz holy e soyliyelim yapsin cok tutulur bu proje

bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    theagartaman bunu yazdı
    bence gruplandırılsın ülker hakkında hersey hayvanlar hakkinda hersey bitkiler hakkinda hersey gibi boyle bilgiye ulasma kolay olur ve insani sikmaz holy e soyliyelim yapsin cok tutulur bu proje

ota boka hersey dıye acılırsa bitmez sonu gelmez bu olayın sadece ülkeler hakkında yeterli bence..

Toplam Hit: 554 Toplam Mesaj: 9