Sosyal Sorumluluk Projesi Olarak Dünya Ülkeleri Hakkında Herşey.
-
daha önce sitede arkadaşlar japonya , isveç, türkiye , rusya hakkında herşey başlıklı konular acılmıştı bu olayı sosyal sorumluluk projesi altında o ülkenin başlığı altında herkes bildiklerini merak ettiklerini düşünceleri yazsa olabilir mi. bu konu sitede bir sürü gezgin ve baska ülkerli merak eden insanlarında siteye üyelik yapmasını sağlar. ve site daha renkli ve güzel bir hale gelebilir. bu konuda sizce sizin fikileriniz nelerdir yada önerileriniz...
-
hacı canınmı sıkılıyo
-
sağ taraftaki sosyal sorumluluk projesi altında bir yer yapılarak bu olay orada devam ettirilebilir bence.. yenilik her zaman iyidir. kaliteli değişim iyidir...
bir çok insanın ilgisini çeker ve webte arama yapan bir sürü insanı siteye çeker.
-
Iyide hocam, millet resmen esegin seyine su kacirdi.
Sey hakkinda hersey, Elma hakkinda hersey.... gibi sacma sapan konular acildi.
Birisi cikip "falan yer hakkinda hersey" diye konu acti, icerigine bakinca "Haftaya gidiyom, gidince yazacam" diye eklemis.
Ilk o konuyu actigimda, dedimki hafta bir kac tane PM geliyor, herkese tek tek ayni cevaplari vermeyeyim, toplu sekilde bir konu acayim herkes oradan yararlansin. Ama millete eglence lazim. Isin suyunu cikardilar.
sniperscope tarafından 07/Oca/13 11:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Hatta aklimda, TBT de Japonca ogretmek var ama millet yine geyige saracak diye korkumdan acmiyorum.
-
sniperscope bunu yazdı
Iyide hocam, millet resmen esegin seyine su kacirdi.
Sey hakkinda hersey, Elma hakkinda hersey....
Ilk o konuyu actigimda, dedimki hafta bir kac tane PM geliyor, herkese tek tek ayni cevaplari vermeyeyim, toplu sekilde bir konu acayim herkes oradan yararlansin. Ama millete eglence lazim. Isin suyunu cikardilar.
evet. sitedeki sosyal sorumluluk projesi gibi yapıacak ve ülkeleri isimleri yaratılaack yada önceden tanımlanacak. sonra herkes merak ettiğini sormak istediğini vize pasaport yasanacak yer gezecek yer hakkında birbirlerine soru sorabilecek bilgi ve deneyim paylaştırılabilecek bir ortam oluşturulursa on numara olur.....
-
Iyi olurda haci. Bilmiyorum millet yine cilkini cikarir gibime geliyor.
Rene'ye Japonca, Ingilizce icin PM atayim dedim, bir onceki mesajda yazdigim gibi cekindigimden atmadim.
-
bence gruplandırılsın ülker hakkında hersey hayvanlar hakkinda hersey bitkiler hakkinda hersey gibi boyle bilgiye ulasma kolay olur ve insani sikmaz holy e soyliyelim yapsin cok tutulur bu proje
-
theagartaman bunu yazdıbence gruplandırılsın ülker hakkında hersey hayvanlar hakkinda hersey bitkiler hakkinda hersey gibi boyle bilgiye ulasma kolay olur ve insani sikmaz holy e soyliyelim yapsin cok tutulur bu proje
ota boka hersey dıye acılırsa bitmez sonu gelmez bu olayın sadece ülkeler hakkında yeterli bence..