folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sosyal, Yabancı Dil

Sosyal, Yabancı Dil

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    slm mürid kardeşlerim bi sorum olcaktı su an sosyal okuom ama yabancı dile geçiş yapmak istiyorum sizce geçiş yaparsam iyimi olur kötümü. bana neler kazandırır yardımcı olursanız sevinirim biraz kafam karısıkta

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hacı ingilizce bilmiorsan sıçar kalırsın dil nankördür eşşek gibi çalışma gerektirir 2 gün çalışıp bi hafta çalışmamazlık

edersen herşeyi unutursun.. 4 dilciden 1 i giriyor benim bildiğim ama hepsi eşşek gibi çalışırlar ayrıca büyük çoğunlu kızdır

onları göz önüne al sana çok şey kazandırır üniye girersen ilerde paraya para demezssin iş bulunca fakat üniyi kazanmak

geç kaldğn için zor olabilir sana.... ama lise 2 nin başındaysan direk geç derim hiç tereddüt etme ama son sınıfsan dur

sosyalde bence ama sosyalden girdiğin bölümler ilerde çok bi getiri sağlamayacaktır sana yapman gereken kıytırık bi

bölüm kazanıp o bölüm üstüne çalışıp üniversitede hoca olmandır bizim bi tanıdık "hayvan besiciliği" bölümünde doçent :d

derslere girior.. sorunca doçent ama bölüme bakarsan dandik bişey böyle düşün.. kolay gelsin

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

hoca iki bölümden de mezun olduğunda girebileceğin bölümleri alt alta yaz.

sonra girebileceğin işleri, sektörleri alt alta yaz.

sonra şööle bi bak ben hangisini yapsam mutlu olurum , hangisine benim yeteneklerim daha yatkın.

objektif bi şekilde değerlendir. kararını ver. hayat senin o işi sen yapacaksın başkası deil.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    hajı türkçe dışında 2 dil biliyorum 1 ini öğrendim syılır 1 dil daha öğreniyorum. bence hiç teredütsüz gir. uni ye girmesen bile dil öğrenirsen ilerde sana çok yarayacaktır. artık ingilizcesi olmayan hamallık yapamıor amk. düşün taşın krara ver. bnece eğer çalışacaksan hiç durma. SOS ta bişi kalmaışki dünya alem sosyalde

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

ben dil de okuyorum

sosyalde 2. senense geçmeni tavsiye etmem ama yeni basladıysan sosyale geç

dil hiç rahat deil tamam yatarak geçersin =) ( benim gibi )

ama bi sik öğrenemicen için son sene öküz gibi calısmak zorundasın ki kazanabilesin ben bu sene öle yapcam mesela :D

acıkcası siki tutma ihtimalin % 99 :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    beyler 9. sınıfta kalmıstım ben bi kere ama bu sene geçtim ondan sonra sosyali seçtim ama şimdi iyi etmedim gibi gelio bana yabancı dil hocam bana hep yabancı dile git sen yaparsın diyodu yatkınsın diyodu yabancı dile merakım var iyide yapıyorum anlıyorum yani ama sosyali seçmemin neden tarihimin iyi olması sözel derslerimin biraz daha yüksek olması. şimdi sosyalden mezun olursan bi bok olmassın diyolar ama yabancı dil bilirsen her yerde iş bulursun diyolar. o yüzden kararımı vermem lazım.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

imran268 bunu yazdı:
    -----------------------------
    hajı türkçe dışında 2 dil biliyorum 1 ini öğrendim syılır 1 dil daha öğreniyorum. bence hiç teredütsüz gir. uni ye girmesen bile dil öğrenirsen ilerde sana çok yarayacaktır. artık ingilizcesi olmayan hamallık yapamıor amk. düşün taşın krara ver. bnece eğer çalışacaksan hiç durma. SOS ta bişi kalmaışki dünya alem sosyalde
    -----------------------------

imran doğru söylüo, benm de dilim ortadoğu lisanlarına yatkın, testte özel yetenek çıktı, köpek gibi çalışıyorum Arapçayla, İngilizce ileri derecede iyi biliyorum, şimdi İbranice öğrenmeye başladım, onu da söktüm Arapça'yla hemen hemen aynı.. Şu an dershaneye gidiyorum üni hazırlık dil değilim ama farklı bi yerelere gelmek için dil çok çok önmli..

ben geçende dilenciye para veriyodum bana "kaç dil biliosun ? " dedi.:D:D.. hesaba bak yabancı dil bilio musun demedi kaç dil biliosun dedi :D:D

yıkılma sakın !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    2 adet dıl bılıorum 1 türkce 2. vücut dili :D ing de ogrensem tam olur ab ye alırlar benı :D

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 741 Toplam Mesaj: 8