Sothink SWF Quicker Yardım
-
Tepmlate i çal,işle,ama bitürlü link veremedim bu programda ne yaptıysam olmadı.dün geceden beri uğraşıyom vala.Programı bilen kullanan varsa bi anlatsın ya
-
ulen yalan oldu konu bi anlayan yokmu bu programdan
-
Hacı yazıya link vereceksen yazıyı seç Proporties bölümünden Type ı html olarak seç. Daha sonra link bölümü aktif hale gelecek oraya link in url sini yaz. Yan tarafına da aynı sayfada mı açılsın ayrı sayfada mı açılsın içte onu belirt ( blank, parent...)
Buton a link vereceksen bi şekil çiz ondan sonra şekle sağ tıkla "Convert to Symbol" de oradan buton u seç. ( Şeklimizi buton yapmış olduk.) Buton u seçtikten sonra Action bölümüne gir ve şu kodu yaz
on(press)
{
getURL(http://www.nereye_gardasss.com, "_blank");
}
Bu kadar işte :) Bende de bi template vardı, editleyene kadar ebem zükülmüştü :) Sana tavsiyem swf decompiler kur, swf yi fla yaçevir flash 8 i kullan ;) Daha rahat edersin. Anlattıklarım flash 8 içinde geçerli. -
eyvallah kardeşimde butona link vericem ben ama dediklerinin aynısını yapsamda bi hata veriyo bu.bi türlü çözemedim.zahmet olmassa sana bi print screen falan yapıp gösterirmisin
-
Eğer olmuyorsa büyük olasılıkla buton un üzerinde movie clip gibi başka bir şey vardır. Swf quicker le templateyi açtıktan sonra enter a bas. Bırak template sonuna kadar oynasın. Daha sonra kaydırma çubuklarıyla buton un olduğu bölüme gel, büyük olasılkıla üzerinde bir buton , masked layer veya başka birşey vardır. Onu seç "delete" ye bas. Daha sonra üstte anlattıklarımı uygula. Alpha ( Görünmezlik) değeri 0 olan bi şeylerde olabilir. İyice kurcala işte.. :)
-
hacı eger link verme işi varsa ben sana bi program verim onunla yap kafana göre yazar verirsin:) Kafana yatarsa bana pmden yolla mailini.
-
flashda ac butona gel actionscript sekmesini ac
on(release){
getURL("www.xxx.com");
}
dene bi
-
merhaba arkadaslar ya ben resime link wermek istiyorum onu nasıl yapacgım bu program ile...