Sothink SWF Quicker Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    Tepmlate i çal,işle,ama bitürlü link veremedim bu programda ne yaptıysam olmadı.dün geceden beri uğraşıyom vala.Programı bilen kullanan varsa bi anlatsın ya

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    ulen yalan oldu konu bi anlayan yokmu bu programdan

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Hacı yazıya link vereceksen yazıyı seç Proporties bölümünden Type ı html olarak seç. Daha sonra link bölümü aktif hale gelecek oraya link in url sini yaz. Yan tarafına da aynı sayfada mı açılsın ayrı sayfada mı açılsın içte onu belirt ( blank, parent...)

Buton a link vereceksen bi şekil çiz ondan sonra şekle sağ tıkla "Convert to Symbol" de oradan buton u seç. ( Şeklimizi buton yapmış olduk.) Buton u seçtikten sonra Action bölümüne gir ve şu kodu yaz

on(press)
    {
    getURL(http://www.nereye_gardasss.com, "_blank"); 
    }

Bu kadar işte :)  Bende de bi template vardı, editleyene kadar ebem zükülmüştü :) Sana tavsiyem swf decompiler kur, swf yi fla yaçevir flash 8 i kullan ;) Daha rahat edersin. Anlattıklarım flash 8 içinde geçerli.

vatandaşa kafam girsin!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    eyvallah kardeşimde butona link vericem ben ama dediklerinin aynısını yapsamda bi hata veriyo bu.bi türlü çözemedim.zahmet olmassa sana bi print screen falan yapıp gösterirmisin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Eğer olmuyorsa büyük olasılıkla buton un üzerinde movie clip gibi başka bir şey vardır. Swf quicker le templateyi açtıktan sonra enter a bas. Bırak template sonuna kadar oynasın. Daha sonra kaydırma çubuklarıyla buton un olduğu bölüme gel, büyük olasılkıla üzerinde bir buton , masked layer veya başka birşey vardır. Onu seç "delete" ye bas. Daha sonra üstte anlattıklarımı uygula. Alpha ( Görünmezlik) değeri 0 olan bi şeylerde olabilir. İyice kurcala işte.. :)

vatandaşa kafam girsin!..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    hacı eger link verme işi  varsa ben sana bi program verim onunla yap kafana göre yazar verirsin:) Kafana yatarsa bana pmden yolla mailini.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

flashda ac butona gel actionscript sekmesini ac

on(release){

getURL("www.xxx.com");

}

dene bi

bassinyourface
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    merhaba arkadaslar ya ben resime link wermek istiyorum onu nasıl yapacgım bu program ile...

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
Toplam Hit: 2129 Toplam Mesaj: 8