Soundhound Ve Shazamda Bulamadığım Müzik
-
Sent Antuan Kilisesinin sayfası açıldığında otomatik yükleniyor, sentantuan.com müziğin 320k mp3 olanını arıyorum, olmadı 128 de olur. Hatta varsa aynı koronun söylediği farklı şeyler bulursam onları da indireceğim.
-
idm ile indiriken dosya ismi bu yazıyor ... Ziad el rahbani - Kiryeh Leison
aliyk tarafından 31/Ağu/13 00:23 tarihinde düzenlenmiştir -
-
aliyk bunu yazdı
idm ile indiriken dosya ismi bu yazıyor ... Ziad el rahbani - Kiryeh Leison
hacı o sitede idman çalışıyormu :| kapatıp açmama rağmen bazı sitelerde (youtube dahil) mp3 video çekemiyor.
@aliyk saolasın ziad el rahbani ismiyle çıkıyormuş,
youtube.com/watch?v=LjAXsx-mH90
RETRET tarafından 31/Ağu/13 00:27 tarihinde düzenlenmiştir -
smok3 bunu yazdı
ulan tam cevap yazıyordum he bu arada muzik güzelmiş gideri var an itibariyle hristiyan oldum :D
-
Schwarz bunu yazdısmok3 bunu yazdı
ulan tam cevap yazıyordum he bu arada muzik güzelmiş gideri var an itibariyle hristiyan oldum :D
10 yıldır budist müziği dinlerim henüz budist olmadım :) beğendikten sonra dinine imanına bakmam dinlerim :D
-
başka bir soru daha bu kodumun soundhound u ne buluyor? aradığım 50 şarkıdan 10 tanesini ancak bulabiliyor yok mu daha sağlam duymadığımız bir uygulama?
-
RETRET bunu yazdı
başka bir soru daha bu kodumun soundhound u ne buluyor? aradığım 50 şarkıdan 10 tanesini ancak bulabiliyor yok mu daha sağlam duymadığımız bir uygulama?
TrackId
Mıdomı
-
shazam ve soundhound bi boka yaramıyo. androidde bi player var musixmatch diye şarkının yılını, sahibini, söz-müzik sahibini, albümünü, doğru adını(radio editine kadar), o sanatçının diğer şarkılarını, şarkının sözlerini filan buluyo ve diğer şarkıları dinleyebiliyorsunuz online olarak, youtubedan o şarkının klibini izleme seçeneği de mevcut. 10 15 şarkı indirmiştim bu hit şarkılardan ama ilk kez dinlicem, hepsinin adı karışık çıkmıştı shazam la soundhound 3-5 şarkıyı buldu, bu program hepsini ayrıntısıyla çıkardı :) reklam yapıyomuş gibi hissettim kendimi :)
-
üsküdara gideriken şarkısı gibi sanki :D
http://sentantuan.com/KiryehLeison.mp3