folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Soundhound Ve Shazamda Bulamadığım Müzik

Soundhound Ve Shazamda Bulamadığım Müzik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Sent Antuan Kilisesinin sayfası açıldığında otomatik yükleniyor, sentantuan.com müziğin 320k mp3 olanını arıyorum, olmadı 128 de olur. Hatta varsa aynı koronun söylediği farklı şeyler bulursam onları da indireceğim.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

idm ile indiriken dosya ismi bu yazıyor ... Ziad el rahbani - Kiryeh Leison

aliyk tarafından 31/Ağu/13 00:23 tarihinde düzenlenmiştir

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smok3
    smok3's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    aliyk bunu yazdı

idm ile indiriken dosya ismi bu yazıyor ... Ziad el rahbani - Kiryeh Leison

hacı o sitede idman çalışıyormu :| kapatıp açmama rağmen bazı sitelerde (youtube dahil) mp3 video çekemiyor.

@aliyk     saolasın ziad el rahbani ismiyle çıkıyormuş,

youtube.com/watch?v=LjAXsx-mH90

RETRET tarafından 31/Ağu/13 00:27 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

ulan tam cevap yazıyordum he bu arada muzik güzelmiş gideri var  an itibariyle hristiyan oldum :D

Ignorance is bliss.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı

ulan tam cevap yazıyordum he bu arada muzik güzelmiş gideri var  an itibariyle hristiyan oldum :D

10 yıldır budist müziği dinlerim henüz budist olmadım :) beğendikten sonra dinine imanına bakmam dinlerim :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

başka bir soru daha bu kodumun soundhound u ne buluyor? aradığım 50 şarkıdan 10 tanesini ancak bulabiliyor yok mu daha sağlam duymadığımız bir uygulama?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

başka bir soru daha bu kodumun soundhound u ne buluyor? aradığım 50 şarkıdan 10 tanesini ancak bulabiliyor yok mu daha sağlam duymadığımız bir uygulama?

TrackId

Mıdomı

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

shazam ve soundhound bi boka yaramıyo. androidde bi player var musixmatch diye şarkının yılını, sahibini, söz-müzik sahibini, albümünü, doğru adını(radio editine kadar), o sanatçının diğer şarkılarını, şarkının sözlerini filan buluyo ve diğer şarkıları dinleyebiliyorsunuz online olarak, youtubedan o şarkının klibini izleme seçeneği de mevcut. 10 15 şarkı indirmiştim bu hit şarkılardan ama ilk kez dinlicem, hepsinin adı karışık çıkmıştı shazam la soundhound 3-5 şarkıyı buldu, bu program hepsini ayrıntısıyla çıkardı :) reklam yapıyomuş gibi hissettim kendimi :)

test 1 2
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

üsküdara gideriken şarkısı  gibi sanki :D

http://sentantuan.com/KiryehLeison.mp3

Toplam Hit: 854 Toplam Mesaj: 10