Southpark A Hangi Sezondan Başlamalıyım?
-
Merhabalar sayın müridler.
Gün geçmiyor ki tarikatta bir saçma sapan konu daha açılmasın.
Hal böyleyken birkaç konu haricinde böyle şeylerden uzak durmaya çalışan ben de bu kervana katılayım tarikatı bilişim topluluğu olmaktan çok internet ortamında oyun oynamaktan başka bişey yapmayan isminiunuttum u kullanmaktan halen aciz "çok çektim çüküm düşermi" , "bi bakın ölüyomuyum" ve "bilgisayarı tersten başlatınca reserve engineering mi yapmış oluyoz bakın bi" gibi konular açılan saçma sapan bir hale getireyim dedim. Sonuçta x hocamın da belirttiği gibi akpartinin oyu kadar hiçbir uzmanlık alanı olmayan müridler var (bkz http://www.tahribat.com/weekly_poll.asp?PollID=123&PagePosition=1)
South parkın yıllardır hayranıyım ama adam akıllı izleyemiyorum bikaç bölümünü skeç tarzında izledim okadar. Hep bir başlamak hevesi var içimde ama 1997den beri yayınlanan zibilyon tane bölümü olan bir dizi sonuçta. (çizgifilm anime bilmiyorum artık neyse)
Sizce nereden başlayayım 1. sezondan mı yoksa önereceğiniz bir sezon varmı burdan çok harika oluyor dediğiniz. Mesela 9/11 olaylarıyla taşak geçilen bölümü kaçırmak istemem (o yıllarda değil daha yakın tarihte yayınlanmıştı sanırım)
Önerileriniz nedir?
Hürmetler
-
1.sezondan başla :)
başlarda bana çok zevkli geliyordu. sonradan gönderilen espiriler, bilmiyorum çok anlamsız gelmeye başladı bana. Bu diziyi izleyeceksen her türlü şakayıda kaldırabileceksin :) Yani bana özellikle gey adam şakaları falan hiç hoşuma gitmiyor rahatsız oluyorum.
-
ömür biter o bitmez..
-
mRBerkay bunu yazdı
1.sezondan başla :)
başlarda bana çok zevkli geliyordu. sonradan gönderilen espiriler, bilmiyorum çok anlamsız gelmeye başladı bana. Bu diziyi izleyeceksen her türlü şakayıda kaldırabileceksin :) Yani bana özellikle gey adam şakaları falan hiç hoşuma gitmiyor rahatsız oluyorum.
Zaten mRBerkay deyince aklıma southPark avatarı geliyor :D Hocam işte bi kaldıramayacağım şu hz Muhammed olayları var galiba o da izlediğimden değil önyargı ama sonuçta gülerim geçerim problem olmaz diye düşünüyorum (tabi gizlice izlerim. Allah da günah yazmasın diye dualar ederim nebiliyim yaparız bişiler)
Ama 1.sezon da çok uzun geliyor abi ya hani 2 ay izleyim yeni sezonu yakalayım düşüncesi var bende
-
ilk 1.sezonu izle olayları anlamak için sonra son 3 yılda çıkan bölümlerden devam etmen daha iyi olur espriler güncel olduğu için hem gülersin hem de anlarsın :D
-
Senin kafa patates olmuş kanka, kısa devreye ramak kala kurtar kendini, ya en birinci sezonun en birinci bölümünden başla ya da program yaz :))
noname tarafından 03/Eyl/14 20:29 tarihinde düzenlenmiştir -
bence çok farketmez ben ilk güncel sezonu izlemiş -bir kaç yıl önce- sonrasında 7den izlemiş ve sonra en baştan almıştım :D yani 1-6 yı sonradan izledim. Tabi yemek yerken vs. izliyordum ben. ama biraz ortalardan başlayınca daha iyi olur. sürekli olan şeylerin nedenini öğreniyosun. Kenny neden ölür, cartman in babası kimdir gibi.
-
Family Guy'a 5. sezondan başla