Soyadı Değişimi
-
Merhaba hocalar, yeni çıkacak yasayla artık davayla felan uğraşmadan, nüfus müdürlüğüne vereceğimiz bi dilekçeyle soyadı değiştire biliyomuşuz, anlamadığım, isteyen istediği soyadı alabilecekmi, kriterler ne? şimdi ben xxx üstündağ yapsam olurmu.
-
Soyadının gülünç ve alay konusu olması gerekiyor yoksa her önüne gelen soyad değiştirirse işimiz var.
-
Mustafa bunu yazdı
Soyadının gülünç ve alay konusu olması gerekiyor yoksa her önüne gelen soyad değiştirirse işimiz var.
teknik.olarak zor oldugunu sanmam tc bo gibi bisey var seni belirten. ad soyaddan daha onemli -
sadece bürokrasi azaltildi. Yine öyle keyfi degistirilemiyor. Hakli nedenleriniz olmali
-
ben lisedeyken adıyamanlı soyadı türkkeş olan bi arkadaşım vardı.. soyadlarını ceylan olarak değiştirdiler.. teferruatını bilemiyorum..
-
hadi değiştirdin , tüm bankalara göndereceksin tüm kartların değişecek ehliyet, pasaport değişecek üzerine tapu var büyük ihtimal oda yenilenecek yenlenmezse bile ilerde kesin osrun çıkar .üzerine olan tüm hatlar için güncelleme yapacaksın vb... bence soy isim değiştirilirken devlet şunu sormalı hangi bankalara yazı gönderelim ? ehliyet yenileyecekmisniz pasaportunuzu yenileyecekmisnzi vb.. tek yerden hepsine başvuru yapılmalı