Soykırım Palavrasıyla Amaçlanan Ne?
-
Bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde kalbur zaman içinde,şeytandan farksız bir çocuk dünyaya gelmiş.Çocuk o kadar çirkinmişki,görenler bir daha görmek istemezlermiş.Çocuğun babası Kristof oğlunun adını Amerika koymaya karar vermiş.Amerika büyüdükçe dahada çirkinleşiyor,daha da kötüleşiyormuş.Amerika artık iyice şeytanlaşıp Kızıldereli babası Kristofu sırtından hançerlemiş.Amerika tam bir tefeciymiş.Kazandığı paralar zamanla bir çığ olmuş adeta..Artık Amerika paradan bıkmış,yeni gayretler içerisine girmiş..Bu Amerika yani Şeytan,dondurmayı çok severmiş.Ancak dondurmacıya gitmesi için tek kısa yol mahallenin diğer çocuklarından biri olan Türkiye'lerin evinin bahçesinden geçmekmiş.Amerika bu durumu hiç sevmezmiş..Şeytan diye çağrılan bu çocuk bu adı almanın verdiği şeytanlıkla yeni bir plan üretmiş.Bu planın adı Soykırımmış.Eğer bu plan tutarsa Türkiye'yi mahalle sakinleri ayıplayıp,mahalleden kovacaklarmış.Sonrasında da Amerika dondurmasını rahat rahat yiyebilecekmiş..Bu plan için ne kadar gayret versede; delikanlı,adam gibi adam olan Türkiye bu palavralara göz yummazmış.Türkiye bu durumun farkındaymış ve ayakta kalmanın tek yolunun ruhunun olduğunu biliyor ve delikanlılığından asla ama asla ödün vermiyormuş.
Tıpkı bu hikayede anlatılan gibi bu palavralar,yalanlar ve çirkin suçlamalar tamamen Türk halkının çöküşüne zemin hazırlamak için uydurulmuştur.Ancak Türk Milleti bu oyunlara kanacak kadar saf değildir!
Bu hainlerin,2 gramlık beyinleriyle kurdukları planlara kanmayın,göz yummayın!
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!
Yazan:dead_byÖzenerek yazmadım,sıkışığa geldi.bu nedenle fazla özenemedim.. yorumlarınızı bekliyorum.
-
Suçlamanın amacı kan parası. Soykırım yapan ülke soykırım yaptığı herbir ölen için belli bir para ödemek zorunda.
-
sağ sol,kürt-türk vb. meselelerle türklüğümüzü elimizden almaya çalışırken yandanda bu motifleri veriyorlar.Ama Türkiye Irak değil bunu bilmiyolar işte bu kadar salaklar..
-
Türkiye bunu kabul ederse ermenistanın toprak ve tazminat isteme hakkı olur
en temel amaç bu
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Türkiye bunu kabul ederse ermenistanın toprak ve tazminat isteme hakkı olur
en temel amaç bu
-----------------------------3 t yani toprak tazminat tanıma..
-