folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Şöyle Bir Sistem Ne Kadara Mal Olur Ve Bu Sistemdeki Ekipmanlar Sizce Neler ?

Şöyle Bir Sistem Ne Kadara Mal Olur Ve Bu Sistemdeki Ekipmanlar Sizce Neler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

merhabalar youtubeda gezinirken bir japon kardeşimize rastladım adam 100 km ye kadar wireless çekici koymuş üstüne bir de flight director yerleştirmiş.

sizce bu görüntüyü bu kadar mesafedn nasıl alıp verebildi havanın da kapalı oldugunu gözetirsek.

bizim de 100 km olmasa da 3-5 km ye kadar böyle bir sistem yapmak istesek maaliyeti ne olur ? 

ayrıca

https://www.banggood.com/Mini-Wireless-Security-Hidden-Camera-Pinhole-Micro-Cam-Nanny-Camera-p-1178287.html?utm_campaign=ios-share&utm_source=mobile&ios_share=1&_branch_match_id=346029657663693351 

böyle bir ürünün sizce çekim mesafesi ne olacaktır?

ceptelefonun wireless çekim mesafesi kadar mı olur sizce ?

Vİdeo linki https://www.youtube.com/watch?v=aqMm_gzuRYI&feature=youtu.be 

rapidhacker550 tarafından 17/Ağu/17 21:40 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

takip edilesi bir konu. Birde youtube da izlediğin videoyu da koyabilirsen bizde bakalım

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

attım sanıyordum unutmuşum 

https://www.youtube.com/watch?v=aqMm_gzuRYI&feature=youtu.be 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

100 km mesafeye çıktılar da noldu, karanlıktan  indirememişler uçağı 😅😅 :D

noname tarafından 17/Ağu/17 22:15 tarihinde düzenlenmiştir

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

Normal fpv.lerin gelismisleri ile 50 60 km gidiyorlar zaten. 100 km icin gsm modul kullanmis yada gps ile waypoint cizmis olabilirler. Videoyu izlemedim

destination@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

Normal fpv.lerin gelismisleri ile 50 60 km gidiyorlar zaten. 100 km icin gsm modul kullanmis yada gps ile waypoint cizmis olabilirler. Videoyu izlemedim

drone olarak değil de mesela filmlerdeki gibi bir kamerayı kaç km mesafe ile görüntü alıp verdirebiliriz ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

up