Söz Konusu Buzul ( Bu Justin Timberlake"Yi Sosyal İnsan Yapalım )
-
aylardır msn"de www.zirvesoft.com emlak scripti bitti bitecek , falan bitiyor, geliyor falan dior ama hiç bi bok yok ortada bide FiloZof u ayarlamıs oda yazıyor nickinde :P şaka bi yana bu çocuk hayatında daha sinemaya gitmemiş bi ara konya müridleri toplanalımda şu cocuga fani oldugunu yalan dünyayı anlatalım bi filme götürelim koltuga oturtalım (: güneşe hasret lan bu :D
-
Geyik :) konuyuda geyige al:)
-
Amk aynen hea ne zmn bitcaksa bu emlak olayı :D
ßi de ilk günden isko hackliomu$ emlak zütesini :D puhahha
nea gülerim ama :D -
Konyadaki Tüm Tbt Zafer Sinemasına Gidelim Tavana Atam İzindeyiz Diye Yazalım :) Sonra Çıkalım Zaferdeki Hatunlara Hareket Çekelim Mutlaka Birini Bi Köşede Dek Getiririz Bütün Tbt Karıya Girsin
Sonrada Erol Taş Gibi Gülelim :)
-
olm maydonoz kendini maydonoz ettin beni de ettin maydonoz :D maydonozda kalsiyum yüksek oluyor ondan olsa gerek :)
yok hacı ben valla hayatımdan memnunum ama sinemaya gidek derseniz giderim valla :D sinemaya gitmedim hiç ama sizinle gideriz ayıpsınız :D
bu arada emlak da hem kendimi geliştiroyrm hemde ortaya en denilecek bişey çıkarmaya çalışıyoruz bittipi zaman görecem ben sizi script daha bitmeden müşteri var bizim taktiğimiz pazarlama ayrcıa piyasadaki 500 e yakın emlak sitesi inceledim hepsi fos kalıyor bizimkinin yanında.
-
seni tanıdım tanıyalı emlak sitesiyle ugrasıon ama artık kendi kendine ymek yapan uçan koşan vs.. bişey bekliorm walla :D
-
Buzul demişki:
Piyasadan 500 e yakın emlak sitesi inceledim hepsi fos kalıyor yanımızdabunun bizim anlayabilceğimiz dildeki çevirisi piyasadan 500 tane site indirdim hepsinin güzel özelliklerini editledim topladım birleştirdim bizim portal ı oluşturdum ama uyumlu olmadığı için kendimi geliştirip uyumlu bir portal üzerinde çalışıyorum:D
-
alpin ank gelince hatırlat dövecem seni :D :D