folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Söz Konusu Buzul ( Bu Justin Timberlake"Yi Sosyal İnsan Yapalım )

Söz Konusu Buzul ( Bu Justin Timberlake"Yi Sosyal İnsan Yapalım )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishmydonoz
    turkishmydonoz's avatar
    Erkek
    aylardır msn"de www.zirvesoft.com emlak scripti bitti bitecek , falan bitiyor, geliyor falan dior ama hiç bi bok yok ortada bide FiloZof u ayarlamıs oda yazıyor nickinde :P şaka bi yana bu çocuk hayatında daha sinemaya gitmemiş bi ara konya müridleri toplanalımda şu cocuga fani oldugunu yalan dünyayı anlatalım bi filme götürelim koltuga oturtalım (: güneşe hasret lan bu :D

La vittoria sara nostra !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Geyik :) konuyuda geyige al:)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Amk aynen hea ne zmn bitcaksa bu emlak olayı :D
    ßi de ilk günden isko hackliomu$ emlak zütesini :D puhahha
    nea gülerim ama :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek

Konyadaki Tüm Tbt Zafer Sinemasına Gidelim Tavana Atam İzindeyiz Diye Yazalım :) Sonra Çıkalım Zaferdeki Hatunlara Hareket Çekelim Mutlaka Birini Bi Köşede Dek Getiririz Bütün Tbt Karıya Girsin

Sonrada Erol Taş Gibi Gülelim :)

To Be Or Not To Be
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

olm maydonoz kendini maydonoz ettin beni de ettin maydonoz :D maydonozda kalsiyum yüksek oluyor ondan olsa gerek :)

yok hacı ben valla hayatımdan memnunum ama sinemaya gidek derseniz giderim valla :D sinemaya gitmedim hiç ama sizinle gideriz ayıpsınız :D

bu arada emlak da hem kendimi geliştiroyrm hemde ortaya en denilecek bişey çıkarmaya çalışıyoruz bittipi zaman görecem ben sizi script daha bitmeden müşteri var bizim taktiğimiz pazarlama ayrcıa piyasadaki 500 e yakın emlak sitesi inceledim hepsi fos kalıyor bizimkinin yanında.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    seni tanıdım tanıyalı emlak sitesiyle ugrasıon ama artık kendi kendine ymek yapan uçan koşan vs.. bişey bekliorm walla :D

NesTo | same shit diffirent asshole
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

Buzul demişki:
    Piyasadan 500 e yakın emlak sitesi inceledim hepsi fos kalıyor yanımızda

bunun bizim anlayabilceğimiz dildeki çevirisi piyasadan 500 tane site indirdim hepsinin güzel özelliklerini editledim topladım birleştirdim bizim portal ı oluşturdum ama uyumlu olmadığı için kendimi geliştirip uyumlu bir portal üzerinde çalışıyorum:D

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    alpin ank gelince hatırlat dövecem seni :D :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 1360 Toplam Mesaj: 8