Sözleşmeli Astsubaylık İçin Mahkeme Durumu Belirsizliği
-
Arkadaslar formda "Hakkınızda verilmiş mahkumiyet kararı veya devam eden mahkeme süreciniz var mı ? varsa dava konusu ve dosya numarası nedir" Var yada Yok seceneklerini işaretleyiniz..
gibi bir madde var.
Şimdi bnm gecen yıl mahkemem olmuştu polise mukavemet ve kamu malına zarar verme suçlamaları yapılmıştı. Hükmün açıklanması geri bırakıldı ve dava düştü. hakkımda bi hüküm verilmesi yani mahkeme bitti.
Şimdi ben başvuruda Var mı diyecem yok mu kararsız kaldım. Arşiv araştırma formu bahsettiğim form.
-
ceza erteleme yediysen yazmalısın
ama dava düştüyse yazmamalısın
-
DJ_Alper bunu yazdı
ceza ertelemesi yok hocam bi hüküm verilmedi. hani sen suçlusun yada suçsuzsun gibi bişey denilmesi yani. bu kanunda yeni çıkmış heralde hükmün açıklanması geri bırakıldı dedi sonra avukatlar dava bitti dedi gönderdiler.. Sabıka kaydında bişey gözükmüyor ama arşivde tutulur dava bilgileri dediler. buda arşiv soruşturması formu olunca muallakta kaldım.
-
Hakkinen bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
ceza ertelemesi yok hocam bi hüküm verilmedi. hani sen suçlusun yada suçsuzsun gibi bişey denilmesi yani. bu kanunda yeni çıkmış heralde hükmün açıklanması geri bırakıldı dedi sonra avukatlar dava bitti dedi gönderdiler.. Sabıka kaydında bişey gözükmüyor ama arşivde tutulur dava bilgileri dediler. buda arşiv soruşturması formu olunca muallakta kaldım.
Hoca tsk herşeyi görür
-
herhangi bir suçlamam yok tıkını işaretle,
eğer olsaydı cezasını yerdin hükmün geriye bırakılması demek bir daha suç işlersen o evrak karşına çıkacak demek. 5 yıllık bir süresi vardı sanırım.
-
adli sicil raporu al cikmiyosa isaretleme hoja