Sözlük Programı Arıyorum
-
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi sözlük programı arıyorum. fakat özellikle bu programdan istediğim, örnek vermek gerekirse ingilizce bi metin okurken herhangi bir kelime üzerine gelince tuş kombinasyonuyla yada olmadan o kelimenin karşılığının çıkması
yardımcı olanlar için şimdiden teşekkürler
edit : Babylon dışında
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi sözlük programı arıyorum. fakat özellikle bu programdan istediğim, örnek vermek gerekirse ingilizce bi metin okurken herhangi bir kelime üzerine gelince tuş kombinasyonuyla yada olmadan o kelimenin karşılığının çıkması
yardımcı olanlar için şimdiden teşekkürler
edit : Babylon dışında
-----------------------------
www.kuryazilim.com'daki sözlük oldukça iyi. -
sağolasın can bu iyimiş
biraz daha pratik olsa dahada güzel olur tabi ama kullanışlı yinede
-
başka bilen yokmu sözcüğün üzerini çizince felan altında üstünde baloncuk şeklinde felan karşılığını gösteren ?
-
http://www.lec.com/power-translator-software.asp
bu programın 12 serisini kullanmıştım baya bi süre önce.. dediğin herşeyi yapıo üstelik fazlasını da.. ancak crack ancak 1 ay yaşadı :)
kendi serverları üzerinden de arada depolama bilgisi alıodu.. harika bi programdı.. daha da adam gibi çalışan crackli full vers. bulamadım..
anında ve hızlı çeviri yapıo ve direk sayfa üzerindeki alanı işaretlediğin anda çeviriodu baloncuk halinde gösteriodu.. daha da bi sürü özelliği wardı..
bulabilirsen kullan.. hatta haberdar et bizde faydalanalım.. (ben bulamadım)
kolay gelsin..