folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder SP2 Veya Orjinal XP Kurulmayan Pc Ye Nasıl Olurda 98 Kurulabilir?

SP2 Veya Orjinal XP Kurulmayan Pc Ye Nasıl Olurda 98 Kurulabilir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ben bir bilgisayarı sp2 kurmak için işe başladım fakat kurulumun daha ilk aşamasında vtboot kısmına yani dosya kopyalama işlemindeyken hata verdi. vel hasıl kelam 98 cd si taktim fdisk attim format attim tekrar denedim tık yok kurmuyor aynı yerde kalıyor. 98 cd si taktim kurayim dedim ümitsizlik icinde bastım kuruluma gecip masa ustune geldi simdi bole bir mantık varmı. daha once karsılastınızmı? veya yardım edebilecek bir arkadasımız varmı?

SP2 veya orjinal XP kurulmayan pc ye nasıl olurda 98 kurulabilir?

Kimseden Birşey İstediğim YOK.,!! Az Ötede Oynayın Yeter.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

cdlerde bozukluk vardır xpde yanı

bozuk xp cdımde aynı yerde hata verıodu bende kırdım =) 98 duzgundur

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    98 fat32 dosyalama sistemi kullanır xp ntfs. 98de fdsik atıp xp kurmaya çalışırsan tabi kurulmaz xp yüklerken tekrar partition yap yada komple formatla öyle kur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek
    Hocam yok cd ler temiz 11 tane orjinal xp cd sine sahibim cafecilik yapiyorum. o gun 3 farklı pc yede sp2 kurdum yani cd lerde bir problem olabilme ihtimalı çok düşük. hattta bu deil problem hocam.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek
    hocam eski sistem de aynı sekilde sp2 kurulu idi fat32 uzerine ben eger cd ile giris yapabilseydim ntfs ye cevirmeyi denerdim fakat oraya kadar gelemiyoruz vtboot dosyası kopyalanırken kitleniyor kurulum kalıyor. Problem cok daha degişik bişi olması lasim boot sector var desem 98 kurulumunu nasıl yapabildim. oda var kafamda cok soru var ama bir cozum yolu yok. ama dedigim gibi hocambir cok işlem yapamadan beklemek zorunda kalıyoruz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    cafecilik yapıyosan tüm sistemlerin birbirine benzer veya aynıdır.Çalışan makinalardan birinin ghostunu al hddye aktar ordan çalıştır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek
    Hocam suan icin sistem olarak 98 kurulu. daha once ghost mantıgını duydum programıda gordum fakat ms-dos komus işletiminde mi calıstırmam lasim veya nasıl halledecegim tam olarak bilmiyorum. ama suan icin download yapip deneyecegim. onerdigin bir ghost versyonu varmı veya verebilecegin bir link? site icersinde arastırdım bir cok link var ama hangisini kullanmalıyım?

Toplam Hit: 919 Toplam Mesaj: 7