Sp3 Pc Yi Yavaşlatıyormu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

arkadaşlar bürodaki 1 evdeki benim bilgisayar sp3 yüklü güncellemeleri felan alıyorum ama her 2 bilgisayardada 2 şer hafta arayla birden yavaşlama oldu birden şöyle oluyor normal dolaşıyorsun işlem yapıyorsun takılıyor felan sonra devam ediyor daha sonra bilgisayarı açtığında 15sn de açılan bilgisayar 3-5 dk da açılmaya başlıyor

combofixmi denemedim anti spylarmı denemedim zaten avira yüklü premium ama yok aynı kalıyor öyle (care mare her bi boku denedim)

ama bürodaki diğer bilgisayar sp2 yüklü ve nerdeyse 2 senedir hiç format atılmadı bi ön bellek temizlemesiyle gidiyor ve gayet hızlı anti virüs bile yok :)

pardus kurayım demiştim bir ara kurtu yeniden başlatın dedi başlattım açılmamıştı :)

herneyse arkadaşlar bu lyavaşlık sp3 den kaylnaklımı tüm güncellemeleri felan alıyo .. bürodaki sistemi daha yavaş onda güncellemeleri kapadım ama boş püff

help me!

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

yok abi sp3 den kaynaklandığını zannetmiyorum ama olma ihtimali de var.

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

Aynı sorun bendede var. sırf 2-3 program sp3 istiyo die yükledim.pc aşırı kasıntı hale geldi. bi sürü optimizer  care mare  her boku denedim gene olmadı. pcde şuan hiç bi bok yüklü deil sadece avira free war.aynen help plz konu up.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

sp2 üstüne sp3 kurmayın. sp3 lü xp cd si ile kurun

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

PoLLBuLL bunu yazdı:
    -----------------------------

sp2 üstüne sp3 kurmayın. sp3 lü xp cd si ile kurun

ben yükseltmeyle geçtim sp3 e

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

MS Xp yi bitirmek istiyorya belki bir tekniktir iyice soğutmak için.Son service pack 3 sonuçta.Kurmak zorundayız güncellemeleri almak için ve güvenlik önlemleri için.Ya da ben çok kötü niyetliyim (:

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

opensource2009 bunu yazdı:

MS Xp yi bitirmek istiyorya belki bir tekniktir iyice soğutmak için.Son service pack 3 sonuçta.Kurmak zorundayız güncellemeleri almak için ve güvenlik önlemleri için.Ya da ben çok kötü niyetliyim (:

vallahi aynısı geçti aklımdan...ufak bir güncellemeyle sistemden sogutma olayını yapaya çalışıyorlar büyük ihtimal :| çünkü son zamanlarda çok şikayet var bu konuda çevremdekilerden

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

bende aynı durumdayım ve an itibari ile format atıyordum diğer pc ye kağnı gibi oldu akidiş

tahribat.com a can feda
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

fikirler up

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

bende sp3 kullanıyorum.. win 7 ye epey bi zaman geçmeyi düşünmüyorum.

ama bende dediğin türden bir yavaşlama yok amd x4 farkettirmiyorsa bilemicem.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
Toplam Hit: 1545 Toplam Mesaj: 10