Sp3 Pc Yi Yavaşlatıyormu?
-
arkadaşlar bürodaki 1 evdeki benim bilgisayar sp3 yüklü güncellemeleri felan alıyorum ama her 2 bilgisayardada 2 şer hafta arayla birden yavaşlama oldu birden şöyle oluyor normal dolaşıyorsun işlem yapıyorsun takılıyor felan sonra devam ediyor daha sonra bilgisayarı açtığında 15sn de açılan bilgisayar 3-5 dk da açılmaya başlıyor
combofixmi denemedim anti spylarmı denemedim zaten avira yüklü premium ama yok aynı kalıyor öyle (care mare her bi boku denedim)
ama bürodaki diğer bilgisayar sp2 yüklü ve nerdeyse 2 senedir hiç format atılmadı bi ön bellek temizlemesiyle gidiyor ve gayet hızlı anti virüs bile yok :)
pardus kurayım demiştim bir ara kurtu yeniden başlatın dedi başlattım açılmamıştı :)
herneyse arkadaşlar bu lyavaşlık sp3 den kaylnaklımı tüm güncellemeleri felan alıyo .. bürodaki sistemi daha yavaş onda güncellemeleri kapadım ama boş püff
help me!
-
yok abi sp3 den kaynaklandığını zannetmiyorum ama olma ihtimali de var.
-
Aynı sorun bendede var. sırf 2-3 program sp3 istiyo die yükledim.pc aşırı kasıntı hale geldi. bi sürü optimizer care mare her boku denedim gene olmadı. pcde şuan hiç bi bok yüklü deil sadece avira free war.aynen help plz konu up.
-
sp2 üstüne sp3 kurmayın. sp3 lü xp cd si ile kurun
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
sp2 üstüne sp3 kurmayın. sp3 lü xp cd si ile kurun
ben yükseltmeyle geçtim sp3 e -
MS Xp yi bitirmek istiyorya belki bir tekniktir iyice soğutmak için.Son service pack 3 sonuçta.Kurmak zorundayız güncellemeleri almak için ve güvenlik önlemleri için.Ya da ben çok kötü niyetliyim (:
-
opensource2009 bunu yazdı:
MS Xp yi bitirmek istiyorya belki bir tekniktir iyice soğutmak için.Son service pack 3 sonuçta.Kurmak zorundayız güncellemeleri almak için ve güvenlik önlemleri için.Ya da ben çok kötü niyetliyim (:
-----------------------------vallahi aynısı geçti aklımdan...ufak bir güncellemeyle sistemden sogutma olayını yapaya çalışıyorlar büyük ihtimal :| çünkü son zamanlarda çok şikayet var bu konuda çevremdekilerden
-
bende aynı durumdayım ve an itibari ile format atıyordum diğer pc ye kağnı gibi oldu akidiş
-
fikirler up
-
bende sp3 kullanıyorum.. win 7 ye epey bi zaman geçmeyi düşünmüyorum.
ama bende dediğin türden bir yavaşlama yok amd x4 farkettirmiyorsa bilemicem.