folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Space Engineers Kaynak Kodlarını Açmış

Space Engineers Kaynak Kodlarını Açmış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Severek oynadığımız oynamaya çalıştığımız Space Engineers oyunu kaynak kodlarını geliştiriciler için açmış ve githuba koymuş.

https://github.com/KeenSoftwareHouse/SpaceEngineers

Valla kodları c# a benzettiğimden buraya koydum yanılmışda olabilirim :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

vatana millete hayırlı olsun

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

oyunla alakam yok, sadece evet c# kodu demek için yazdım 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Merakımdan soruyorum. Şimdi bu kodları derleyip oynayabilme imkanımız var mı ücretsiz olaraktan?

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    1049 bunu yazdı

Merakımdan soruyorum. Şimdi bu kodları derleyip oynayabilme imkanımız var mı ücretsiz olaraktan?

From this repository you can build Space Engineers. To play Space Engineers you need to own the game on Steam. Assets (audio, models, textures) are not included in this repository.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    Daft bunu yazdı
    1049 bunu yazdı

From this repository you can build Space Engineers. To play Space Engineers you need to own the game on Steam. Assets (audio, models, textures) are not included in this repository.

Tamamdır aldım cevabımı :/

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 1104 Toplam Mesaj: 6