Spam Aramalardan Nasıl Kurtulabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

Az önce forumda arkadaşın spam sms konusunu görünce benim de şikayetçi olduğum spam aramalar hakkında konu açmak istedim.

Haftada 1 kez düzenli olarak birbirinden farklı numaralar tarafından kimi zaman operatör ile kimi zaman bant kaydıyla aranıyorum..
    Konu başlıkları;

* Sağlık bakanlığının da onayladığı sigarayı bırakma... 
    * İyi günler ..... beyle mi görüşüyorum hayır.. O zaman isminizi alabilir miyim? reklam tanıtım
    * Kredi kartı borçlarınızdan kurtulmak için bizi arayın! (Modern tefeciler)
    * İyi günler ben şu şu kur'an vakfından arıyorum sevdiklerinize dini kitap hediye etmek ister misini?

Bunları teker teker geri arayıp
    kimisine sigara içmiyorum lütfen beni listenizden çıkarın desem de
    kimisine ben o aradığınız kişi değilim ilgilenmiyorum lütfen beni kayıt listesinden silin desem de
    kimisine kredi kartı kullanmıyorum o yüzden ilgilenmiyorum reklamınıza desem de

tamam deyip aramaya devam ediyorlar.

Sadece bana mı oluyor? Siz benim kadar rahatsız oluyor musunuz? Nasıl çözebilirim bu durumu?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

hocam numaran bi kere orospu olunca geri dönüşü yok, numaranı değiştir. bende yaşadım aynı problemi bi süre sonra tanımadığım numaraları açmamaya başladım, bu sefer numarasını kaydetmediğim tanıdıklarım vs arayınca sorun olmaya başladı değiştim numarayı rahat ettim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Artık en adi telefonlarda bile sms ve arama filtreleme var. Bir kere ararlar sonra o numaraların topunu filtrele. günde 3 kere arayan avea 5 aydır siksen ulaşamıyor bana. Mutluluk budur.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

numarayı değiştirme gibi bi durumum yok.

numaram: 0 55555*6666 aha bu numaram. bırakılır mı bu numara?
    Arama filtreleme de çözüm değil çünkü her seferinde farklı numaralar arıyor.. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Telefonu açtığınızda karşı tarafa rahatsız olduğunuzu ve devam ederlerse yetkili mercilere şikayet edeceğinizi söylemekten başka çözüm yok maalesef.

Olaylara karışmayın!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Konuya ilavw olarak şöyle bir uyarı bildirimi yapamaz mıyız veya böyle bişey var mı?  olabilirliği nedir?

Misal adam rehberimizde kayıtlı değil arayan kişiye aradığınız kişide numaranız kayıtlı değildir öncelikle kendinizi tanıtan bir mesaj gönderiniz sonrasında arayınız. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek
    imlegend bunu yazdı

Konuya ilavw olarak şöyle bir uyarı bildirimi yapamaz mıyız veya böyle bişey var mı?  olabilirliği nedir?

Misal adam rehberimizde kayıtlı değil arayan kişiye aradığınız kişide numaranız kayıtlı değildir öncelikle kendinizi tanıtan bir mesaj gönderiniz sonrasında arayınız. 

harika fikir bunun android market uygulaması var mı? yoksa yapan zengin olur :) patentini al fikrinin

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    kalemlik bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı

harika fikir bunun android market uygulaması var mı? yoksa yapan zengin olur :) patentini al fikrinin

bende arama yapılırken hazır mesajlar var çubuğu yukarı kaydırıyorsun mesajlar şimdi müsait değilim falan yazıyor herkes de vardır heralde . Onları rehberde olmayanlara nasıl yollanır bilemiyrm ama bence yapılamayacak bir şey değil 

Toplam Hit: 677 Toplam Mesaj: 8