Spam Önlemek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Şimdi kendi şahsi gmail hesabıma gelenlerden zaten bıktım. Bunlardan kurtulmam için ne yapmam gerekli. her gün 10 20 tane geliyo bıktıım.

İkinci olarak hiçbir antivirüs programı kullanmıyorum. Pc yi kasmayan birşey önerebilirmisiniz . 

(bu sitelerde açılan reklam pencerelerini filan kapatan vardı sanırım o yüzden soruyorum)

Son oalarak telefonuma gelen reklam mesajları için çözüm nedir?

Günde 10 tane filan geliyo bıktım ondanda

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

hepsi inboxa mı düşüyor spam olarark işaretle bir daha geldiğinde spam klasörüne düşsün yada devamlı aynı mailden spam geliyorsa filtreme yaparak gelince direk çöp kutusuna taşınsız diye filtreleme yapabilir sin 

kasmayan antivirus avira veya 360 internet security 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

çok sağol. İndireyim o nlardan birini bir taratayım. pc de virüsler klol geziyordu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Sitelerde acilan reklamlari engellemek istersen tarayiciya AdBlock tarzi eklentiler kurabilirsin.

vatandaşa kafam girsin!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Dun 2 3 saat antivir ler dedigin gibi antixblock mu ne onu. Ve tek tek her maili filittreledim. Hayat cok guzel su ana kadsr. Telefon icin gelen msjlari engwlliyebiliyormuyuz?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı

Dun 2 3 saat antivir ler dedigin gibi antixblock mu ne onu. Ve tek tek her maili filittreledim. Hayat cok guzel su ana kadsr. Telefon icin gelen msjlari engwlliyebiliyormuyuz?

iPhone kullaniyorsan iBlackList isminde bir programla kendine whitelist belirleyebilirsin. Bu sayede rehber disindakilerden gelen mesajlari okumazsin.
    Ya da spam sms'ler surekli ayni yerlerden geliyorsa blacklist belirleyerek onlardan gelen mesajlari gormezsin.

Muhtemelen android icin de boyle bir program vardir.

vatandaşa kafam girsin!..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kelime bazlı filtreleme yap hocam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 777 Toplam Mesaj: 7