Spam Önlemek
-
Şimdi kendi şahsi gmail hesabıma gelenlerden zaten bıktım. Bunlardan kurtulmam için ne yapmam gerekli. her gün 10 20 tane geliyo bıktıım.
İkinci olarak hiçbir antivirüs programı kullanmıyorum. Pc yi kasmayan birşey önerebilirmisiniz .
(bu sitelerde açılan reklam pencerelerini filan kapatan vardı sanırım o yüzden soruyorum)
Son oalarak telefonuma gelen reklam mesajları için çözüm nedir?
Günde 10 tane filan geliyo bıktım ondanda
-
hepsi inboxa mı düşüyor spam olarark işaretle bir daha geldiğinde spam klasörüne düşsün yada devamlı aynı mailden spam geliyorsa filtreme yaparak gelince direk çöp kutusuna taşınsız diye filtreleme yapabilir sin
kasmayan antivirus avira veya 360 internet security -
çok sağol. İndireyim o nlardan birini bir taratayım. pc de virüsler klol geziyordu
-
Sitelerde acilan reklamlari engellemek istersen tarayiciya AdBlock tarzi eklentiler kurabilirsin.
-
Dun 2 3 saat antivir ler dedigin gibi antixblock mu ne onu. Ve tek tek her maili filittreledim. Hayat cok guzel su ana kadsr. Telefon icin gelen msjlari engwlliyebiliyormuyuz?
-
patates bunu yazdı
Dun 2 3 saat antivir ler dedigin gibi antixblock mu ne onu. Ve tek tek her maili filittreledim. Hayat cok guzel su ana kadsr. Telefon icin gelen msjlari engwlliyebiliyormuyuz?
iPhone kullaniyorsan iBlackList isminde bir programla kendine whitelist belirleyebilirsin. Bu sayede rehber disindakilerden gelen mesajlari okumazsin.
Ya da spam sms'ler surekli ayni yerlerden geliyorsa blacklist belirleyerek onlardan gelen mesajlari gormezsin.
Muhtemelen android icin de boyle bir program vardir. -
Kelime bazlı filtreleme yap hocam.