Speakychat Yardım Pls
-
slm arkadaşlar benim bir seslichat sitem var ve ben burda yazılan özelleri okumak istiyorum yanlış olduğunu düşünmeme rağmen amaç sadece nasıl yapıldığını öğrenmek uyngulayacağımı sanmıyorum ama genede kafama takıldı bilenler nasıl yapıldığını anlatırsa sevinirim
-
hatali bir sey ozel okumak meraklı olmak başa bela getirir
-
speaky de özel okuyamazsınki karşıdakinin pc sine keyloger falan atmayı dene normalde kanala çatı girişi vs. yapıp görünmez olarak kanalda yazanları okursun tabi chatmastersen ama özel okuyabileceğini sanmıyorum ben didik didik ettim olsa bilirdim :D
-
ewet bende bir çok panelciyle konuştum öle bişey olmadığını sölüyorlar ama konuştuğum başka sesli site sahipleride özelleri okuyabildiklerine yemin ediyorlar kafam karıştı nette çok araştırdım ama bişey bulamadım:S
-
freeline bunu yazdı:
-----------------------------
ewet bende bir çok panelciyle konuştum öle bişey olmadığını sölüyorlar ama konuştuğum başka sesli site sahipleride özelleri okuyabildiklerine yemin ediyorlar kafam karıştı nette çok araştırdım ama bişey bulamadım:S
-----------------------------
evet ama sistemi ne ben bu soruyu pirine sordum hocam nah okur dedi :D belki benzeri bir sistem olupta alt yapısı değişik olabilir. ama speaky de yokmuş öyle bir özellik.
Toplam Hit: 1898 Toplam Mesaj: 5