Speakychat Yardım Pls

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    freeline
    freeline's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    slm  arkadaşlar  benim  bir seslichat sitem var  ve  ben  burda  yazılan  özelleri  okumak  istiyorum  yanlış  olduğunu  düşünmeme  rağmen  amaç  sadece  nasıl  yapıldığını  öğrenmek uyngulayacağımı sanmıyorum ama genede kafama  takıldı  bilenler  nasıl  yapıldığını  anlatırsa  sevinirim

aklın yolu birdir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    hatali bir sey ozel okumak meraklı olmak başa bela getirir

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    speaky de özel okuyamazsınki karşıdakinin pc sine keyloger falan atmayı dene normalde kanala çatı girişi vs. yapıp görünmez olarak kanalda yazanları okursun tabi chatmastersen ama özel okuyabileceğini sanmıyorum ben didik didik ettim olsa bilirdim :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    freeline
    freeline's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ewet  bende  bir  çok  panelciyle  konuştum  öle  bişey  olmadığını  sölüyorlar   ama  konuştuğum  başka  sesli  site  sahipleride  özelleri  okuyabildiklerine  yemin  ediyorlar  kafam  karıştı  nette  çok  araştırdım  ama  bişey  bulamadım:S

aklın yolu birdir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    freeline bunu yazdı:
    -----------------------------
    ewet  bende  bir  çok  panelciyle  konuştum  öle  bişey  olmadığını  sölüyorlar   ama  konuştuğum  başka  sesli  site  sahipleride  özelleri  okuyabildiklerine  yemin  ediyorlar  kafam  karıştı  nette  çok  araştırdım  ama  bişey  bulamadım:S
    -----------------------------
    evet ama sistemi ne ben bu soruyu pirine sordum hocam nah okur dedi :D belki benzeri bir sistem olupta alt yapısı değişik olabilir. ama speaky de yokmuş öyle bir özellik.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 1898 Toplam Mesaj: 5