Spk Sınavına Giren, Girecek, Sınav Hakkında Bilgisi Olan Varmı?
-
Arkadaşlar içinizde spk lisanslama ya giren veya sertifikayı alan varmı bir kaç sorum olacak
-
sınava girdim , bir ders geçtim sadece daha , hiç çalışamadım çok zor geldi.
-
PaBLo_eSCoBaR bunu yazdı:
-----------------------------
sınava girdim , bir ders geçtim sadece daha , hiç çalışamadım çok zor geldi.
-----------------------------hocam temel düzeymi ileri düzeymi?
temel düzeyden girmeyi düşünüyorum ilk olarak bana bilgi verirmisin işleyiş hakkında nasıl başvurulur dersler seçiliyormu direkt geliyormu?
ne oluyo herkes bişi yazmış nette
-
temel düzeye girdim dokuz tane modül (ben ders diyom) var , istediklerini seçebiliyorsun ,zamanı gelince ziraate 125 tl yatırıyosun netten başvurunu yapıyosun , adresine giriş belgelerin geliyor, beni banka zorla gönderdi ,bi tane kitap verdiler çalışmam için 900 sayfa (abartmıyorum) , işlerde çok yoğundu hiç çalışmadan girdim.benim arkadaşların dediğine göre her seferinde 2 yada 3 derse odaklanırsan daha kolay oluyormuş.
-
temel düzeye girdim dokuz tane modül (ben ders diyom) var , istediklerini seçebiliyorsun ,zamanı gelince ziraate 125 tl yatırıyosun netten başvurunu yapıyosun , adresine giriş belgelerin geliyor, beni banka zorla gönderdi ,bi tane kitap verdiler çalışmam için 900 sayfa (abartmıyorum) , işlerde çok yoğundu hiç çalışmadan girdim.benim arkadaşların dediğine göre her seferinde 2 yada 3 derse odaklanırsan daha kolay oluyormuş.
-----------------------------tek seferde büyük bölümünü veririm ben bildiğim şeyler var kitap ders başı ücret olmuyor dimi tüm deersleri alabiliyorsun?
öylese neden seçmeli yaptırıyolar bunlar
-
çalıştığın kuruma göre bazısını almasanda oluyor galiba , ben 7 yada 8 ini geçsem yetiyor mesela. para sabit.
-
çalıştığın kuruma göre bazısını almasanda oluyor galiba , ben 7 yada 8 ini geçsem yetiyor mesela. para sabit.
-----------------------------sınava kabul süreci varmı öyler bişi okumuştum. yada her 4 yıllık mezun başvurup girebiliyormu?
-
http://basvurular.meb.gov.tr/tspakb/?submenuheader=1 bak burda başvuru kılavuzu var , bu tip şeyleri okumaya çok üşeniyorum :D sen bak herşey var burda.
en son olan sınav için ama değişmiyor genelde.