folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Spk Sınavına Giren, Girecek, Sınav Hakkında Bilgisi Olan Varmı?

Spk Sınavına Giren, Girecek, Sınav Hakkında Bilgisi Olan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Arkadaşlar içinizde spk lisanslama ya giren veya sertifikayı alan varmı bir kaç sorum olacak

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PaBLo_eSCoBaR
    PaBLo_eSCoBaR's avatar
    Erkek

sınava girdim , bir ders geçtim sadece daha , hiç çalışamadım çok zor geldi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

PaBLo_eSCoBaR bunu yazdı:
    -----------------------------

sınava girdim , bir ders geçtim sadece daha , hiç çalışamadım çok zor geldi.

hocam temel düzeymi ileri düzeymi?

temel düzeyden girmeyi düşünüyorum ilk olarak bana bilgi verirmisin işleyiş hakkında nasıl başvurulur dersler seçiliyormu direkt geliyormu?

ne oluyo herkes bişi yazmış nette

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PaBLo_eSCoBaR
    PaBLo_eSCoBaR's avatar
    Erkek

temel düzeye girdim dokuz tane modül (ben ders diyom) var , istediklerini seçebiliyorsun ,zamanı gelince ziraate 125 tl yatırıyosun netten başvurunu yapıyosun , adresine giriş belgelerin geliyor, beni banka zorla gönderdi ,bi tane kitap verdiler çalışmam için 900 sayfa (abartmıyorum) , işlerde çok yoğundu hiç çalışmadan girdim.benim arkadaşların dediğine göre her seferinde 2 yada 3 derse odaklanırsan daha kolay oluyormuş.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

temel düzeye girdim dokuz tane modül (ben ders diyom) var , istediklerini seçebiliyorsun ,zamanı gelince ziraate 125 tl yatırıyosun netten başvurunu yapıyosun , adresine giriş belgelerin geliyor, beni banka zorla gönderdi ,bi tane kitap verdiler çalışmam için 900 sayfa (abartmıyorum) , işlerde çok yoğundu hiç çalışmadan girdim.benim arkadaşların dediğine göre her seferinde 2 yada 3 derse odaklanırsan daha kolay oluyormuş.

tek seferde büyük bölümünü veririm ben bildiğim şeyler var kitap ders başı ücret olmuyor dimi tüm deersleri alabiliyorsun?

öylese neden seçmeli yaptırıyolar bunlar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PaBLo_eSCoBaR
    PaBLo_eSCoBaR's avatar
    Erkek

çalıştığın kuruma göre bazısını almasanda oluyor galiba , ben 7 yada 8 ini geçsem yetiyor mesela. para sabit.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

çalıştığın kuruma göre bazısını almasanda oluyor galiba , ben 7 yada 8 ini geçsem yetiyor mesela. para sabit.

sınava kabul süreci  varmı öyler bişi okumuştum. yada her 4 yıllık mezun başvurup girebiliyormu?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PaBLo_eSCoBaR
    PaBLo_eSCoBaR's avatar
    Erkek

http://basvurular.meb.gov.tr/tspakb/?submenuheader=1  bak burda başvuru kılavuzu var , bu tip şeyleri okumaya çok üşeniyorum :D sen bak herşey var burda.

en son olan sınav için ama değişmiyor genelde.

Toplam Hit: 1022 Toplam Mesaj: 8