folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Splinter Cell Double Agent/Son Bölüm/(Takıldım)

Splinter Cell Double Agent/Son Bölüm/(Takıldım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Byler aranızda oynayan veya hatırlayan vardır umarım.Son bölümde bi ulusal güvenlik adına çalışan bi adamı veya teroristerden birini öldürmemiz isteniyo.Ben bu ulusal güvenlikçiyi öldürdüm.Şimdide bombayı bul defuse et dio.Aramadığım yer kalmadı, nirde bu bomba umarım biliyosunuzdur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hocam o double agent değil galiba ... chaos theory olabilir mi aynısı chaosda da vardı çünkü...

merdivenlerin altında dolas bi tanesi orda kolonların sesini sonuna Kadar aç "dıt dıt dıt " ses gelir o sese kulak ver biri merdiven altında diğeride o kapı dan dogru saat 2 veya 3 yönünde dikkat et karsıya atlıcaksın cünkü :) bu chaos theoryide böyleydi :)

[22817//kaanabak]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Nurky bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam o double agent değil galiba ... chaos theory olabilir mi aynısı chaosda da vardı çünkü...

merdivenlerin altında dolas bi tanesi orda kolonların sesini sonuna Kadar aç "dıt dıt dıt " ses gelir o sese kulak ver biri merdiven altında diğeride o kapı dan dogru saat 2 veya 3 yönünde dikkat et karsıya atlıcaksın cünkü :) bu chaos theoryide böyleydi :)
    -----------------------------

:D Ne oynadığımı bilmiyommu olm ben :D du chaosdaki gibi deniyim blki aşaa yukarı aynı tip şylerdir. saol hoca. hem bnde bi bomba istiyo.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Geçtim uşaklar amma kasıntı bölümmüş:Bomba taaa ebesinin şyindeymiş:D
Toplam Hit: 1049 Toplam Mesaj: 4