Sponsor - Destek Nasıl Bulabilirim
-
Merhaba arkadaşlar depremden önce prodüksiyon firmam vardı klip ,reklam filmi ,belgesel ve bir çok iş yapıyordum deprem beni çok etkiledim o yüzden bir youtube kanalı açtım ve sansürsüz deprem ile ilgili içerikler üretiyorum kendi imkanlarım ile bu içerikleri üretirken masraflarım oluyor ve şuan o masrafları karşılama olayım sıkıntıya girdi
kendime sponsor arıyorum veya destek
malzeme eksiğim yok tüm ekipmana sahibim eksiğim bu videoları çekerkenki masraflarım videoların içine reklam olabilir veya istedikleri içerik olabilir bu konuda fikirleriniz nedir ? youtube kanalım büyümüş olsa oradaki kazan beni finanse ederdi ama büyümedi daha o yüzden sponsora ihtiyacım var
karşılıksız para yada destek istemiyorum...
-
Abone sayın yeterli ama izlenme süreleri yetersiz ise izlenme alıp reklamları açamaz mısın?
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
Abone sayın yeterli ama izlenme süreleri yetersiz ise izlenme alıp reklamları açamaz mısın?
reklam açık izlenmem yeterli
-
Sponsorluk için istediğin ücret nedir hocam? Video içi reklam mı alacaksın? Yoksa ayrı bir video mu yayınlayacaksın? Kafanda planladın mı?
-
Hannibal_King bunu yazdı
Sponsorluk için istediğin ücret nedir hocam? Video içi reklam mı alacaksın? Yoksa ayrı bir video mu yayınlayacaksın? Kafanda planladın mı?
YouTube’da sponsor seçenekleri
Video Konspeti İsim Hakkı
Sunar-Sundu
Geçilemez Reklam
Marka Entegrasyonu – Ürün Yerleştirme Marka Temsilcisi – Marka Yüzü OlmaAlt Bant Reklamları
Açıklama Metinlerinde Link
İlk Yorum Sabitleme
Promosyonel Aktivite Düzenleme Markanın Kanalına İçerik Üretme
Diğer Tanıtım Faaliyetlerinden Faydalanma Sektörel Bazlı Tek Sponsorlukböyle bir seçenekler düşündüm