Spool.Fm | Kişileştirilebilir Online Müzik Sitesi
-

Merhaba saygıdeğer, mürid(e)'ler..
Spool.fm sitesini bugün keşfettim, iş yerinde müzik dinlemek için gayet güzel.. Geniş bi müzik ağı var ve en önemlisi hızı gayet iyi.
Dahada özelleştirmek istersek, standart kayıt işlemlerinden sonra oturum açtığımızda: Soldaki menüden arkadaşlarımızı davet edebilir, kendi parça listelerimizi oluşturabiliriz.
Listemize müzikleri eklemek için Arama çubuğuna istediğimiz sanatçı adını yada şarkının adını yazıyoruz (1)
"Yeni çalma" listesine tıklayıp, yeni listemizi oluşturduktan sonra (2),
Sadece arama sonuçlarında ilgili sarkıya sağ tıklatıp Ekle > "Parça listenizin Adı" seçeneklerine tıklamak kalıyor (3).. -
güzel paylasim eyvallah.
-
fizy.com gibi bişey fakat bunda daha bi görsellik ve kullanışlılık var. acaba yine fizy de olduğu gibi youtube, dailymotion tarzı büyük vidyo sitelerini mi kullanıyo bu da?
-
Biraz geç oldu gerçi :| veritabanı sağlayıcısı "Lazytune" miş hocam, parça listem zamanla kabarıyo özellikle işyerindeyken direk açıyosun oturumunla takılıyosun, ses kalitaside baya hoşuma gitti, Erkan Ogur'un bulamadığım bi kaç şarkısını bile buldum :P
-
vuuuu!!!
cok saol kardes. bu site yakinda kapanir ama :) telif falan odediklerini sanmiyorum...
Toplam Hit: 1138 Toplam Mesaj: 5