Spor Akademisi Beden Öğretmenliği
-
Arkadaşlar spor akademisine gideceğim beden öğretmeni olmak için ama nasıl oluyor nasıl başvuruyoruz össden aldığımız sınavla mı gireceğiz mülakatlar ne tarz oluyor bilgili biri varsa yardımcı olsun lütfen.Birde 5 yıldır amatör spor klübündeyim 5 yıllık lisansım var onun etkisi olur mu futbol lisansı.
-
up bilen yokmu
-
konuyu gece 2 de acarsan bilen adamlarla ile karsilasma ihtimalin cok dusuk olur.
ama yanilmiyorsam oss de baraji astiktan sonra universitelerin kendi belirledikleri tarihlerde yapacaklari sinavlara katilarak -ki torpil olayi bu esnada doner- egitim fakultesi beden egitimi ve spor ogretmenligi bolumune girebiliyorsun. -
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------
konuyu gece 2 de acarsan bilen adamlarla ile karsilasma ihtimalin cok dusuk olur.
ama yanilmiyorsam oss de baraji astiktan sonra universitelerin kendi belirledikleri tarihlerde yapacaklari sinavlara katilarak -ki torpil olayi bu esnada doner- egitim fakultesi beden egitimi ve spor ogretmenligi bolumune girebiliyorsun.
-----------------------------inş. dediğin gibidir torpilden bol ne var :D
-
Aytekinet bunu yazdı:
Arkadaşlar spor akademisine gideceğim beden öğretmeni olmak için ama nasıl oluyor nasıl başvuruyoruz össden aldığımız sınavla mı gireceğiz mülakatlar ne tarz oluyor bilgili biri varsa yardımcı olsun lütfen.Birde 5 yıldır amatör spor klübündeyim 5 yıllık lisansım var onun etkisi olur mu futbol lisansı.
-----------------------------Dostum güzel bir karar wermişsin ama şöyle sorunların war genelde okulların besyo mülakatları parkur ve kulvar olarak ikiye ayrılıyo parkurda çeşitli hareketler yaptıktan sora belirli saniye içerisinde ona göre puan alıyosun kulvarda ise 1000 m. yada 1500 metre arasında okuluna göre değişiyo ve ondada belirli bir dakika da koşman lazım eger bu kararı şimdi verdiysen uğraşma derim yok ben 2 ay içerisinde haywan gibi çalışıp hazırlanırım diyosan sen bilirsin. önkayıt için okulun derecesine göre yüksek bir mebla harcıyosun. spor yöneticiliği antrenörlüğü ve öğretmenliği gibi 3 bölümü war yöneticiliğe parkur + öss 1.bölüm ham puanı antrenörlüğe Girdigin Branştan aldığın puan + Öss 1.bölüm ham + millilik derecen yöneticilikte de Parkur + Kulvar + öss puanı + millilik gibi ayrılıyo.. eger hayatında spor yapmadıysan girme derim yok ben kıyısından köşesinden tuttum diyosan yine sen bilirsin şöyle bişey de war hayatında spor yapmadan kursa 2 milyar civarında para yatırıp kasan ve kazandıktan sonra da hocaya 750-1000 tl arası wericem diyosan git kursa ama ben 11 - 12 yıldır basketbol oynuyorum hayatımda bir kurumda bu kadar torpil dönen yer görmedim öğretmenlikte yine cok olmuyo da antrenörlük ve yönetcilikte mükemmel oluyo. ama millisen kazanma oranın yüksek.. soracağın soru warsa yardım edebilirim
-
yTSe_JaM bunu yazdı:
-----------------------------Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------Dostum güzel bir karar wermişsin ama şöyle sorunların war genelde okulların besyo mülakatları parkur ve kulvar olarak ikiye ayrılıyo parkurda çeşitli hareketler yaptıktan sora belirli saniye içerisinde ona göre puan alıyosun kulvarda ise 1000 m. yada 1500 metre arasında okuluna göre değişiyo ve ondada belirli bir dakika da koşman lazım eger bu kararı şimdi verdiysen uğraşma derim yok ben 2 ay içerisinde haywan gibi çalışıp hazırlanırım diyosan sen bilirsin. önkayıt için okulun derecesine göre yüksek bir mebla harcıyosun. spor yöneticiliği antrenörlüğü ve öğretmenliği gibi 3 bölümü war yöneticiliğe parkur + öss 1.bölüm ham puanı antrenörlüğe Girdigin Branştan aldığın puan + Öss 1.bölüm ham + millilik derecen yöneticilikte de Parkur + Kulvar + öss puanı + millilik gibi ayrılıyo.. eger hayatında spor yapmadıysan girme derim yok ben kıyısından köşesinden tuttum diyosan yine sen bilirsin şöyle bişey de war hayatında spor yapmadan kursa 2 milyar civarında para yatırıp kasan ve kazandıktan sonra da hocaya 750-1000 tl arası wericem diyosan git kursa ama ben 11 - 12 yıldır basketbol oynuyorum hayatımda bir kurumda bu kadar torpil dönen yer görmedim öğretmenlikte yine cok olmuyo da antrenörlük ve yönetcilikte mükemmel oluyo. ama millisen kazanma oranın yüksek.. soracağın soru warsa yardım edebilirim
-----------------------------iyide ben hergün antreman yapıorum yaklaşık 4 senedir :D
-
arkadaşım yazılanların hepsi fasa fiso benim bilader atletizm antrenörü beden eğitimi hazırlık kursu var torpil olayı da şöle 300 kişi sınava giriosa 3 kişiyi geçmez.Oda mülakat yapan hocanın çok yakın tanıdıkları felan oluo sadece antrenörlük bölümü için geçerlidir.Aklına takılan bişey olursa yardımcı olurum...
-
@ sertan_06 : "arkadaşların söyledikleri fasa fiso" biraz saygı göster biliyoruz ki konuşuyoruz. Hakkıyla girenlere bişey demiyorum ama 3 4 kişi de olsa torpil olayı dönüyo zaten dikkat ettiysen antrenörlükte daha fazla oluyo diye not etmişim. senin akraban girmiş ben kendim 2 sene girdim
@aytekinet: 4 senedir her gün antreman yapman güzel o zaman kondisyon yerindeyse dene derim arkadaşım.
-
yTSe_JaM bunu yazdı:
-----------------------------@ sertan_06 : "arkadaşların söyledikleri fasa fiso" biraz saygı göster biliyoruz ki konuşuyoruz. Hakkıyla girenlere bişey demiyorum ama 3 4 kişi de olsa torpil olayı dönüyo zaten dikkat ettiysen antrenörlükte daha fazla oluyo diye not etmişim. senin akraban girmiş ben kendim 2 sene girdim
@aytekinet: 4 senedir her gün antreman yapman güzel o zaman kondisyon yerindeyse dene derim arkadaşım.
-----------------------------kardeş fasa fiso derken dışardaki söyleneneleri kastetmiştim yanlış anlaşılma olmasın.Ayrıca sen sınava girmişsin benim kardeşim Gazide 4.sınıfta ayrıca beden eğitimi hazırlık kursu var yani profesyonel bu konuda eğer isterse yardımcı olabileceğimi yazdım:)