Spor Bir . . . D(T)İr.
-
Ya arkadaşlar bu anketi kim açtı hakikaten merak ediyorum. Aklıma türlü türlü geyikler geldi :) Ancak sadece anketin gerekliliği hakkında geyik yapmak istiyorum.
''Spor bir bilimdir'' dersek bu doğru bir önerme olur. Çünkü üniverstelerde bilim dalı olarak spor eğitimi veriliyor.
''Spor bir sosyal aktivitedir'' dersek; evet arkadaşlarla sahile gidip basketbol oynamak bir sosyal aktivitedir. Bu da doğru!
''Spor bir meslektir'' dersek ; hepimizin bildiği gibi bu işten para kazanan profesyonel sporcular var. Hatta oldukça iyi para kazanan futbolcular da tanıyoruz :)
''Spor boş iştir'' bu da yanlış değildir ; spor yapmayı gereksiz ve boş olarak gören insanlar da olabilir.
Eee ne verdi bu anket şimdi bize , bari hepsi diye bi şık daha koysaydınız !
Daha dikkatli ve gerekli anketler istiyoruz , bize geyik muhabbeti çıkarmayın :)
-
işte anketin gerekliliği burada ortaya çıkıyor. insanlar sporu ne olarak görüyor amaç bu. ayrıca gereksiz dediğin anketi şıklarıyla birlikte barcelona futbol takımı 70.000 taraftarına yapmıştır :D
-
konu geyikten çıkıp, derin konulara taşınacak kadar önemli olan, bir soru ve ardından bir cevap içermektedir :)
benim yorumum: anket on numara da, burda işi ne?