Spor Bir . . . D(T)İr.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Ya arkadaşlar bu anketi kim açtı hakikaten merak ediyorum. Aklıma türlü türlü geyikler geldi :) Ancak sadece anketin gerekliliği hakkında geyik yapmak istiyorum.

''Spor bir bilimdir'' dersek bu doğru bir önerme olur. Çünkü üniverstelerde bilim dalı olarak spor eğitimi veriliyor.

''Spor bir sosyal aktivitedir'' dersek; evet arkadaşlarla sahile gidip basketbol oynamak bir sosyal aktivitedir. Bu da doğru!

''Spor bir meslektir'' dersek ; hepimizin bildiği gibi bu işten para kazanan profesyonel sporcular var. Hatta oldukça iyi para kazanan futbolcular da tanıyoruz :)

''Spor boş iştir''  bu da yanlış değildir ; spor yapmayı gereksiz ve boş olarak gören insanlar da olabilir. 

Eee ne verdi bu anket şimdi bize , bari hepsi diye bi şık daha koysaydınız !

Daha dikkatli ve gerekli anketler istiyoruz , bize geyik muhabbeti çıkarmayın  :)

İndia İndia !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

işte anketin gerekliliği burada ortaya çıkıyor. insanlar sporu ne olarak görüyor amaç bu. ayrıca gereksiz dediğin anketi şıklarıyla birlikte barcelona futbol takımı 70.000 taraftarına yapmıştır :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

konu geyikten çıkıp, derin konulara taşınacak kadar önemli olan, bir soru ve ardından bir cevap içermektedir :)

benim yorumum: anket on numara da, burda işi ne?

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 703 Toplam Mesaj: 3